Nagrada časopisa The Banker 2017. – PBZ banka godine u Hrvatskoj

Autor: Objava za medije , 01. prosinac 2017. u 15:57
FOTO: Press

Privredna banka Zagreb d.d. (PBZ) proglašena je za banku godine u Hrvatskoj (Bank of the Year in Croatia) – od strane uglednog financijskog časopisa The Banker (Financial Times Grupa).

Nagradu je u ime PBZ-a primio Alessio Cioni, zamjenik predsjednika Uprave Banke, na svečanosti The Banker Awards 2017  koja je održana u Londonu.

Za ovu prestižnu nagradu, koju svjetski financijski sektor smatra “standardom za bankarsku izvrsnost“, razmatrao se široki spektar kriterija. Banke su trebale pokazati ne samo otpornost  bilance i uspješne financijske pokazatelje, već i uspjehe na područjima kao što su cjelokupna strategija, inovativnost i postignuća u razvoju i dostupnosti  bankarskih proizvoda i usluga putem višekanalnih platformi te djelovanje u segmentu financijske uključenosti. Ove su godine globalni i regionalni pobjednici dobili nagrade u 141 zemlji.

PBZ je ponosan na ovu nagradu i ona nas obvezuje da  i dalje nastavimo s razvojem i unapređenjem inovativnih i konkurentnih proizvoda koji će doprinijeti još većoj kvaliteti u pružanju usluga našim klijentima.

Za istaknuti je, da je osim nagrade u Hrvatskoj, međunarodna bankarska  Grupa Intesa Sanpaolo, u sklopu koje posluje PBZ , dobila  nagradu časopisa The Banker i za banku godine u Italiji i Srbiji.

 

 

Komentirajte prvi

New Report

Close