Naftalan uskoro prima i američke bolesnike

Autor: Darko Bičak , 15. studeni 2016. u 22:00
Američki biznismeni Morgan Pile i Wendell Strickland u razgovoru s liječnicima u Naftalanu

U Ivanić-Grad došli predstavnici američkih osiguranja.

Američki bolesnici uskoro bi se mogli masovno liječiti u Naftalanu, specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju iz Ivanić-Grada, koja je specijalizirana za liječenje kožnih i upalnih reumatskih bolesti.

Naime, ovog tjedna u Naftalanu borave  predstavnici američke konzultantske kuće u području zdravstvenog osiguranja Strongside Solutions kako bi se upoznali s mogućnostima uspostave suradnje i dovođenja njihovih osiguranika na liječenje u Hrvatsku. Predsjednik i potpredsjednik uprave Strongside Solutionsa, Wendell Strickland i Morgan Pile svoj posjet Naftalanu iskoristili su i za upoznavanje sa svim zdravstvenim uslugama koje bolnica u Ivanić-Gradu pruža, kao i posebnostima naftalanoterapije koja je prepoznata kao jedinstvena metoda u liječenju kožnih i upalnih reumatskih bolesti čemu svjedoči i interes američkih konzultanata za zdravstveno osiguranje.

Strickland je tom prigodom kazao da je Naftalan jedinstven u svjetskim razmjerima, kao i rezultati koje bolnica u Ivanić-Gradu ostvaruje u dugogodišnjem iskustvu s pacijentima s tim indikacijama. Tvrtka Strongside Solutions koristi mrežu velikih poslodavaca zainteresiranih za mjere optimiziranja troškova u sklopu plana zdravstvenog osiguranja svojih zaposlenika, a nakon što već uspješno djeluje na tržištima Rusije, Njemačke i skandinavskih zemalja, uspostavom ove suradnje Naftalanu bi se širom otvorila i vrata tržišta SAD-a.

Dolazak američkih biznismena u Ivanić-Grad realiziran je u organizaciji Poliklinike Bagatin u suradnji s agencijom za medicinski turizam RexRea, a tijekom svog boravka u Hrvatskoj održali su susrete i s predstavnicima Ministarstva turizma, Hrvatske gospodarske komore te nekoliko drugih vodećih zdravstvenih ustanova. Naftalan već 25 godina uspješno liječi mnogobrojne kožne i reumatske bolesti, a zemno ulje koje je baza njihove terapije, komercijalno se koristi još samo u Azerbajdžanu. 

Komentirajte prvi

New Report

Close