Na sjednici Vlade izmjene državnog proračuna

Autor: Poslovni.hr/HRT , 15. studeni 2012. u 10:48
PIX

Na dnevnom redu otvorenog dijela sjednice je nacrt prijedloga izmjena i dopuna državnog proračuna Republike Hrvatske za 2012. godinu…

Na dnevnom redu otvorenog dijela sjednice je nacrt prijedloga izmjena i dopuna državnog proračuna Republike Hrvatske za 2012. godinu, nacrti prijedloga izmjena i dopuna financijskih planova Hrvatskih voda, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Hrvatskih cesta, Državne agencije za osiguranje štednih uloga i sanaciju banaka i izmjena i dopuna državnog proračuna i financijskih planova izvanproračunskih korisnika, javlja HRT.  Također nacrt konačnog prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o izvršavanju državnog proračuna za 2012.

Vlada će razmotriti i prijedlog zakona o sanaciji javnih ustanova, izmjene i dopune Zakona o platnom prometu, s nacrtom konačnog prijedloga zakona, nacrt konačnog prijedloga zakona o izmjenama Zakona o postupanju i uvjetima gradnje radi poticanja ulaganja.

Među ostalim točkama dnevnog reda je i prijedlog odluke o produženju primjene nacionalnog plana za poticanje zapošljavanja za 2011. i 2012. do 1. srpnja 2013., izvješće o provedbi plana humanitarnog razminiravanja i utrošenim sredstvima za 2011. i prijedlog plana za 2012.; izvješća o provedbi mjera iz akcijskih planova uz strategiju suzbijanja korupcije donesenih 2008. i 2010. godine, izvijestio je HRT.

Komentirajte prvi

New Report

Close