Na REXPO-u 6 hrvatskih tvrtki, velik interes za turizam i zelenu energiju

Predsjednik Ivo Josipović na otvaranju/S.S./PIXSELL Predsjednik Ivo Josipović na otvaranju/S.S./PIXSELL

Više od 1400 sudionika i 70 izlagača iz 30 zemalja.

Zagreb Samo promjena poreznih zakona ili određenih propisa koji se odnose na poticanje ulaganja nisu dovoljna, potrebna nam je i promjena državne uprave, promjena u pravosuđu i promjena organizacije države.

Istaknuo je to predsjednik Hrvatske Ivo Josipović na Međunarodnom sajmu investicijskih projekata REXPO Adriatic 2014., na kojem se 11. i 12. studenoga predstavlja šest hrvatskih tvrtki. HGK predstavlja investicijske projekte Phoenix Plaza – turističko-kulturni i trgovački centar Phoenix grupe i Terme Siscia Neo Segesta grupe te posrednike u prometu nekretninama: Proagent, Kastel Zagreb, Biliškov Nekretnine i Lika nekretnine. Treći REXPO, u organizaciji tvrtke Expositum, okupio je više od 1400 sudionika i 70-ak izlagača iz 30 zemalja, koji će predstaviti najbolje investicijske projekte u regiji te pokušati naći partnere. Najveći je interes za turizam, obnovljivu energiju i zelene projekte.

Komentari (1)
  • Pero7
    Pero7 7:54 12.11.2014.

    Sada , nakon 5 godina što je gubio vrijeme na Pantovčaku , potrošio 50 miliona i podržavao ovu štetnu SDP+HNS Kukuriku Vladu Josipović nam svima soli pamet a investicija i dalje nema.

    Zar investitori mogu doći investirati u državu u kojoj se svako malo mjenjaju zakoni i uvjeti investiranja ?

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve