Na ovogodišnjem Tjednu karijere čak 55 poduzeća

Autor: Poslovni.hr , 23. listopad 2018. u 15:12
Foto: Press

Glavni dan Tjedna karijera održao se u petak, 19. listopada 2018., a započeo je motivacijskim predavanjem Tomislava i Ane Car iz tvrtke Infinum na temu „Zašto vođenje vlastitog biznisa izgleda kao jahanje lava“.

Od ponedjeljka, 15., do petka, 29. listopada 2018. godine, na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu održao se sedmi po redu Tjedan karijera u organizaciji FOI-jevog Centra za podršku studentima i razvoj karijera (CPSRK).

Ove godine na Tjedan karijera odazvalo se čak 55 poduzeća, čiji su predstavnici od ponedjeljka do četvrtka održali sveukupno 33 stručna predavanja i 13 radionica.

Noviteti ovogodišnjeg Tjedna karijera su čak četiri priznanja za poslodavce – najbolji pitch, predavanje, radionica i promotivni materijali – za što su glasovali studenti putem nove i unaprijeđene mobilne aplikacije Tjedna karijera.

Osim rekordnog broja poslodavaca, Tjedan karijera bilježi i velik odaziv studenata, okvirno dvije tisuće aktivnih sudionika.

Glavni dan Tjedna karijera održao se u petak, 19. listopada 2018., a započeo je motivacijskim predavanjem Tomislava i Ane Car iz tvrtke Infinum na temu „Zašto vođenje vlastitog biznisa izgleda kao jahanje lava“.

Program se nastavio kratkim predstavljanima od strane poslodavaca (pitchevima), a studenti su glasovali za „Best Employer pitch“, koji je osvojila tvrtka Infinum. Tvrtke su se studentima predstavile i na štandovima u dijelu programa „karijerni špancir“.

Komentirajte prvi

New Report

Close