‘Na Obonjanu je već sada 80% kapaciteta popunjeno do rujna’

Autor: Poslovni.hr/Hina , 07. svibanj 2018. u 11:31
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Sve to vodi ka revitalizaciji tog otoka, za što je Grad Šibenik 43-godišnju koncesiju dodijelio tvrtki Obonjan Rivijera, koja je u dosadašnju infrastrukturnu obnovu i izgradnju na otoku investirala više od 120 milijuna kuna.

Posljednjih mjesec dana prodaja se ubrzala, a zanimljivost je da otok sa svojom unikatnom ponudom sve više privlači i razne menadžmente iz svijeta, koji će na njemu održati team buildinge i simpozije.

Otok Obonjan kod Šibenika, na kojem se trenutno nalazi 300 posjetitelja iz SAD-a, priprema se za svoju treću sezonu, koja službeno kreće početkom lipnja i za koju već sada do sredine rujna bilježi 80-postotnu popunjenost kapaciteta.

"Aktualni prodajni rezultati govore da Obonjanu predstoji vrlo uspješna turistička sezona tijekom koje će otok, ali i grad Šibenik, posjetiti iznimno velik broj posjetitelja iz cijelog svijeta. Posljednjih mjesec dana prodaja se ubrzala, a zanimljivost je da otok sa svojom unikatnom ponudom sve više privlači i razne menadžmente iz svijeta, koji će na Obonjanu održati team buildinge i simpozije", ističu s tog otoka.

Dolazak na Obonjan početkom lipnja te sredinom rujna već je potvrdilo nekoliko drugih renomiranih tvrtki iz Francuske, Velike Britanije, SAD-a, Slovenije i Hrvatske, dodaju.

"Za ovo ljeto, smještajni kapacitet na Obonjanu proširen je na tisuću kreveta s pedesetak novih smještajnih jedinica, što se pokazuje idealnim za organizaciju događanja za potrebe većih grupa. Trenutno stanje rezervacija pokazuje da će gosti dolaziti iz više od 40 zemalja svijeta, među kojima će najviše biti Britanaca, Šveđana te iz SAD-a, zemalja Beneluksa, Slovenije, Njemačke, Austrije i Italije", kažu s Obonjana.

Dodaju da je i ove godine za goste na Obonjanu pripremljen bogati program temeljen na wellbeing ili konceptu dobrobiti, uz nastupe svjetski poznatih glazbenih izvođača, tematske radionice, kulturna događanja, seminare, meditacije, proširenu gastro ponudu, nove sportske sadržaje i drugo.

Sve to vodi ka revitalizaciji tog otoka, za što je Grad Šibenik 43-godišnju koncesiju dodijelio tvrtki Obonjan Rivijera, koja je u dosadašnju infrastrukturnu obnovu i izgradnju na otoku investirala više od 120 milijuna kuna. Investitori su glazbena kuća Soundchannel iz Velike Britanije, operativna kompanija Gratiosus i nacionalni touroperator CMT.

Komentirajte prvi

New Report

Close