Na Njuškalu prodaje automobil ili ga mijenja za dionice Ine, HT-a, Agrokora, Podravke…

Autor: Majda Žujo , 12. veljača 2013. u 13:42
Ilustracija

“Očuvan, kao nov, bez ijedne ogrebotine. Može zamjena za dionice”.

Na portalu Njuškalo.hr nedavno je objavljen oglas za prodaju automobila BMW X 1 po cijeni od 190.739 kuna. I ništa tu ne bi bilo neobično da prodavač osim novca dvije godine star automobil ne mijenja i za dionice poznatih domaćih tvrtki poput Ine, HT-a, Agrokora ili Podravke.

"Očuvan, kao nov, u besprijekornom stanju, bez ijedne ogrebotine. Kasko osiguran. Može zamjena za dionice HT, DDJH, INA, ATGR, KORF,PTKM, ADPL, BLJE, ADRS, ERNT, KNZM, KRAS, PODR", stoji u oglasu prodavača iz Čakovca. 

Nakon što smo ga kontaktirali, prodavač nam je objasnio da se ne radi o šali već da zaista prodaje automobil ili ga mijenja za dionice jer je to, kako kaže, jedino što se u Hrvatskoj još može unovčiti. Iako nije htio otkriti ništa više o prodaji jer ne želi da se to "povlači po novinama", kaže kako mu se javilo dosta ljudi koji nude i dionice, i brodove, i čamce – pa čak i cipele. Sve samo da dođu do automobila.

Najviše ponuda za dionice HT-a, za Inu nijedna

"Nude dionice koje dobro kotiraju na burzi, ali i one koje nisu na najboljoj cijeni. Najviše ponuda je za dionice HT-a", kazao nam je prodavač koji je želio ostati anoniman dodajući kako mu se još nije javio nitko tko bi zamijenio, primjerice, dionice Ine. Automobil još nije prodao, a osim njega mijenja i razne druge stvari poput rola, telefona, ali i usluga izrade natpisa od stiropora koji izrađuje tvrtka Osa.

Komentari (8)
Pogledajte sve

Mislim da se doticni gospodin vrlo dobro razumije u trziste kapitala, prema izboru dionica. Isto tako, originalna ideja kako zaobici nelikvidnost.

Gosp.Međimurec imam ja veliku količinu izvrsnih dionica, pa ako želite možemo u kompenziranje INGR-R-A, OPTE-R-A , PUNT-R-A ,HGSP-R-A , VLDS-R-A , MGMA-R-A [emo_beztona]

150tkn i kupujem odmah.

ako je bez i jedne ogrebotine onda ne ma dileme čiji je. u kvalitetu ne sumnjam ali o cijeni bi se tu dalo razgovarati.[emo_palacg]

New Report

Close