‘Na listi za gradonačelnika Osijeka je čovjek koji živi na sukobima’

Autor: Agencija VLM , 24. siječanj 2013. u 14:58
Damir Kramarić. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Broj jedan na listi je čovjek koji ima viziju u nekom drugom vremenu, čovjek koji živi na sukobu, agresiji, a kada kandidatura službeno krene, izvori za grad nam neće biti ni potrebni.

Svoju projekciju rezultata istraživanja, a koja će biti objavljena u lokalnim osječkim medijima, o rejtingu kandidata za gradonačelnika Osijeka na predstojećim lokalnim izborima novinarima je kao svojevrsni performans predstavio predsjednik osječkog HDZ-a Damir Kramarić.

– Broj jedan na listi je čovjek koji ima viziju u nekom drugom vremenu, ali bez projekata, čovjek koji živi na sukobu, agresiji, Krešimir Bubalo koji će prema takvim anketama imati 45 posto, a kada kandidatura službeno krene, izvori za grad nam neće biti ni potrebni jer će on imati više od pedeset posto glasova birača. Od ostalih avanturista koji se uključe u utrku za gradonačelnika, na drugom će mjestu završiti Ivica Vrkić ispred SDP-HNS s 11 posto glasova – nastavio je nabrajati Kramarić.

Niz je, prema HDZ-ovim projekcijama, nastavio s, kako je rekao ljevičarem Jaroslavom Pecnikom kojemu će u gradu od 100.000 birača pripasti sedam posto dok se na četvrtu poziciju, kako je dodao, drznuo kandidirati bivši gradonačelnik Anto Đapić. – Poslije njega slijedi presmiješan kandidat, neugledan, bez priče u svojem životu, dr. Dražen Vidović s četiri posto glasova ispred HDZ-a.

Na posljednjem mjestu će biti čovjek koji je držao ljestve HDSSB-u u Vijeću, bio Bubalov teniski partner, pa se s njim posvađao, ali će zbog partnerskih odnosa dobiti 3,9 posto glasova. Ovo je performans kako HDSSB manipulira stanovnicima Osijeka i Osječko-baranjske županije preko Glasa Slavonije i Slavonske televizije – iznio je Kramarić. Prema HDZ-ovcima takve ankete "ništa ne vrijede" dok one ozbiljne govore, kako je nastavio, da rejting Krešimira Bubala i HDSSB-a "debelo padaju".

– Jednostavno je naš grad osuđen da bude palanka za vrijeme vladavine HDSSB-a, a koja se bazira na sukobima, inatu – poručio je on. Osvrčući se još jednom na poslovanje Zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u 2011. godini dodao je kako će u idućem vremenu stanovnici grada i županije doznati što se sve "događalo u županijskim tvrtkama od čega će ih zaboljeti glava". – Priča o ZZJZ nije gotova, ali postoje još tri tvrtke o kojima će biti govora u narednom periodu – zaključio je Kramarić.

Komentirajte prvi

New Report

Close