Mrsić: Projekt izgradnje Pelješkog mosta mogao bi se dovesti u pitanje

Autor: Poslovni.hr/Hina , 05. lipanj 2019. u 13:46
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Potrebno je temeljito reformirati sustav javne nabave, smatra Mrsić i ističe da bi se članovi Povjerenstva za javnu nabavu trebali bi se birati javno i transparentno u Hrvatskom saboru.

Zastupnik Demokrata Mirando Mrsić rekao je u srijedu u Hrvatskom saboru da bi istek mandata članova Povjerenstva za nabavu mogao bi dovesti u pitanje projekt Pelješkog mosta.

Unutarstranačke borbe u HDZ-u i Vladina neodgovornost mogle bi projekt izgradnje pristupnih cesta Pelješkog mosta dovesti u pitanje budući članovima Državnog povjerenstva za javnu nabavu uskoro istječe mandat pa će kada se probiju rokovi opet biti krivi "crni labudovi", rekao je Mrsić u  ime Kluba zastupnika HSS-a i Demokrata u slobodnom govoru  u Saboru.

Upozorio je kako bi sustav javne nabave mogao biti blokiran ili će, kako je rekao, premijer Plenković preko noći u Povjerenstvo imenovati podobne članove. Potrebno je temeljito reformirati sustav javne nabave, smatra Mrsić i ističe da bi se članovi Povjerenstva za javnu nabavu trebali bi se birati javno i transparentno u Hrvatskom saboru.  

Komentirajte prvi

New Report

Close