Mreža Flixbusa proširila se na još jedan hrvatski grad

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Do sada su svi dijelovi Hrvatske povezani zelenim bojama s najvećim poslovnim, kulturnim i zabavnim centrima direktno kao što su München, Beč, Budimpešta, Frankfurt, Milano, Torino, Rim, Ljubljana, Prag...

Europski start-up FlixBus s najvećom međunarodnom autobusnom mrežom s početkom nove sezone i novim valom autobusnih linija stigao je i u Čakovec.

Otkako je prije desetak mjeseci ušao na hrvatsko tržište, FlixBus je ujedinio gotov 100 destinacija diljem Hrvatske u europsku zelenu mrežu. Ove se godine, točnije od 27. travnja, u mrežu uključuje i grad Čakovec. Ulaskom novih destinacija tijekom travnja, započeo je novi val otvaranja međunarodnih zelenih linija.

'Trenutno iz Čakovca možete putovati svakodnevno direktno do Slovenije i Njemačke, međutim ulaskom u mrežu linija te odličnim mrežnim planiranjem, upravo iz Čakovca vrlo jednostavno možete produžiti i do Berlina, Pariza ili čak Amsterdama. Ova noćna linija omogućuje putnicima uštedu vremena te dolazak u jutarnjim satima do krajnjih destinacija. Primjerice u Stuttgartu ste u 8:30, a dolazak u posljednji grad na liniji, Karlsruhe, predviđen je u 10:00 sati u jutro', izjavila je Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću za FlixBus CEE South.

Do sada su svi dijelovi Hrvatske povezani zelenim bojama s najvećim poslovnim, kulturnim i zabavnim centrima direktno kao što su München, Beč, Budimpešta, Frankfurt, Milano, Torino, Rim, Ljubljana, Prag i drugim glavnim čvorištima, a od 27. 4. i Čakovec postaje dio te mreže. 120.000 dnevnih veza u 1.000 destinacija i 20 zemalja koja osiguravaju bezbrižna putovanja za više od do sada 60 milijuna preveženih putnika.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve