Most traži i Inu, HEP, Janaf, Plinacro…

Autor: Poslovni.hr , 10. veljača 2016. u 10:21
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Most, traži da imenuje svoje ljude u Nadzorne odbore tih poduzeća, a riječ je o najvećim i najvažnijim tvrtkama

Između HDZ-a i Mosta novi je veliki prijepor koji se lomi u Vijeću za suradnju čija je sjednica danas odgođena i trebala bi se održati sutra ili prekosutra. Most sada traži cjelokupnu vertikalu u  „svojim“ ministarstvima, unatoč prvotnom dogovoru da se ministarstva ne dijele na Mostova i HDZ-ova, nego da se poštuje reciprocitet i da su zamjeničke i pomoćničke funkcije u ministarstvima izmiješane između Mosta i HDZ-a, piše Večernji list.

To znači da Most pristaje da zamjenik bude HDZ-ov gdje je ministar Mostov, ali sve ostale pomoćničke funkcije traže da budu njihove kao i sva javna poduzeća koja su u resorima Mostovih ministarstava.

Most, traži da imenuje svoje ljude u Nadzorne odbore tih poduzeća, a riječ je o najvećim i najvažnijim tvrtkama – Ini, HEP-u, Plinacru, Janafu, Hrvatskim vodama, Hrvatskim šumama…! HDZ na to ne pristaje, nego traži da se poštuje pravilo reciprociteta.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Most prijeti-prijevremenim-izborima

ovo-su-zahtjevi-na-koje-hdz-mora-pristati

Sukladno tome ekipa psihijatra iz Metkoviće po svemu sudeći od cijelog naroda pokušava napraviti nakupinu luđaka te sada u svojim potraživanjima odlaze korak dalje tražeći potpunu vertikalu u svojim ministarstvima, suprotno prvotnom dogovoru da se ministarstva ne dijele na Mostova i HDZ-ova već da se poštuje reciprotitet zamjeničkih i pomoćničkih fukncija u ministarstvima, a u kojima bi se izmiješali Most i HDZ.

Mali Most, malog Bože Petrova s velikim apetitima,…

Sukladno tome ekipa psihijatra iz Metkovića po svemu sudeći od cijelog naroda pokušava napraviti nakupinu luđaka te sada u svojim potraživanjima odlaze korak dalje tražeći potpunu vertikalu u svojim ministarstvima, suprotno prvotnom dogovoru da se ministarstva ne dijele na Mostova i HDZ-ova…”

MOST prijeti prijevremenim izborima: Ovo su zahtjevi na koje HDZ mora pristati!

kada Most uvali sve svoje, u Metkoviću će ostati samo Jambo…

New Report

Close