Most: Aktualna događanja oko Karamarka prije svega HDZ-ov problem

Autor: Poslovni.hr/H , 21. svibanj 2016. u 19:47
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Dodao je da “nema ‘svetih imena’, nema pojedinaca čija bi politička pozicija bila važnija od cijele Vlade, a još manje od dobrobiti Hrvatske”.

Most nezavisnih lista objavio je u subotu na svome Facebooku, vezano za navodni sukob interesa prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka, da su aktualna događanja oko Karamarka "prije svega HDZ-ov problem" i da "Most s takvim stvarima uopće nema problema".

"Aktualna događanja oko Tomislava Karamarka su prije svega HDZ-ov problem. Most s takvim stvarima uopće nema problema. Naš fokus je briga o nacionalnim interesima, a ne osobnim političkim pozicijama. To uključuje promjenu političke kulture i visok stupanj političkog osjećaja za javno dobro, a ne osobni interes", naveo je Most na Fecebooku.

 Dodao je da "nema 'svetih imena', nema pojedinaca čija bi politička pozicija bila važnija od cijele Vlade, a još manje od dobrobiti Hrvatske". 

 "Pojedini zastupnici Mosta iznijeli su osobno stajalište o slučaju Karamarko, a ne stav Mosta koji zasigurno neće biti uvjetovan razmišljanjem o destabiliziranju Vlade nego visokim etičkim principima na kojima je zasnovan Most", ističe se u Mostovoj objavi na Facebooku.

Komentirajte prvi

New Report

Close