MORH tvrdi da je osigurao sredstva za plaće zaposlenika

Autor: Poslovni.hr/Hina , 24. listopad 2012. u 14:31
PXL

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske (MORH) demantiralo je napis u tjedniku “Globus” da nema “dovoljno novca za plaće” istaknuvši da je MORH sustavnim provođenjem mjera racionalizacije tijekom čitave godine osigurao novac za plaće zaposlenika u 2012. godini te su osigurana i sredstva za sve ostale rashode u okviru proračunom dodijeljenih sredstava.

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske (MORH) demantiralo je napis u tjedniku "Globus" da nema "dovoljno novca za plaće" istaknuvši da je MORH sustavnim provođenjem mjera racionalizacije tijekom čitave godine osigurao novac za plaće zaposlenika u 2012. godini te su osigurana i sredstva za sve ostale rashode u okviru proračunom dodijeljenih sredstava.

MORH u priopćenju naglašava da je tjednik "Globus" u najnovijem broju u članku pod naslovom "Novac na sunce, gospodo ministri" iznio neistinitu tvrdnju da MORH nema "dovoljno novca za plaće", istovremeno implicirajući da su se tom ministarstvu nedovoljno savjesno provodile "planirane uštede na bolovanjima, prekovremenim i drugim naknadama".

"Ministarstvo obrane odlučno demantira spomenutu tvrdnju. Naime, ne samo da je MORH sustavnim provođenjem mjera racionalizacije tijekom čitave godine osigurao novac za plaće zaposlenika u 2012 godini, već su i osigurana sredstva za sve ostale rashode u okviru proračunom dodijeljenih sredstava", stoji u priopćenju MORH-a.

Komentirajte prvi

New Report

Close