Montažama s prostitutkom i kokainom htjeli uništiti Tolušića

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Nacional je objavio i sporne fotografije kojima se, kako navode, htjelo politički uništiti Tolušića i izazvati potres u Vladi.

Paraobavještajno podzemlje htjelo je fotomontažama s prostitutkom i kokainom kompromitirati ministra poljoprivrede i potpredsjednika Vlade Tomislava Tolušića, no SOA je raskrinkala taj udar, objavio je tjednik Nacional.

"Tolušić se našao na meti izuzetno sofisticiranih kriminalaca koji su u kompleksnoj operaciji planirali u medijski prostor plasirati eksplozivne, ali falsificirane kompromitirajuće fotografije tog ministra iz vlade premijera Andreja Plenkovića", piše Nacional. 
"Kurva i kokain u vrhunskoj montaži za kompromitaciju Tomislava Tolušića", stoji na naslovnici današnjeg broja Nacionala. 
Analizom fotografija agenti su, piše Nacional, otkrili da je objekt sa slike apartman u Srbiji.
- U Srbiji sam bio prije 15 godina i ovdje se radi o gnjusnoj fotomontaži. Želim da se sve što prije istraži i otkrije tko stoji iza toga - rekao je Tolušić za 24 sata

- Mnogima smo stali na žulj u sektoru poljoprivrede i prilično sam siguran da znam tko stoji iza ovoga, ali neka se sve istraži. Ja sam spreman proći testove na drogu i na bilo koji drugi način pomoći istrazi. A onima koji su ovo napravili mogu poručiti da su se na krivog namjerili - poručio je Tolušić.

Komentari (14) Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve