Mlinar otvorio više radnih mjesta diljem Hrvatske, sigurna primanja i poticajno okruženje

Autor: Poslovni.hr , 08. veljača 2016. u 11:02
Foto: DPA/PIXSELL

Mlinar nudi zaposlenje u najsnažnijoj pekarskoj grupaciji u regiji, sigurna primanja i poticajno radno okruženje.

MLINAR pekarska industrija d.d., kao najstariji hrvatski pekarski brend s tradicijom od 1903., objavio je natječaj za nova radna mjesta diljem zemlje.

Tako se za područje Zadarske i Šibensko-kninske, te Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije traže Komercijalisti u veleprodaji (m/ž). U opisu posla izdvaja se organizacija i operativno vođenje poslova veleprodaje, a od iskustva potrebno je između ostalog minimalno 2 godine odgovarajućeg radnog iskustva u poslovima prodaje.

Za područje Rijeke, Poreča, Zadra, Splita, Dubrovnika i Zagreba Mlinar traži Vozače (m/ž) za preuzimanje robe u skladištu i prijevoz prema zadanim linijama. Potrebno je minimalno 5 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, te posjedovanje digitalne kartice vozača.

Za rad u Zadru Mlinar traži Prodavača pekarskih proizvoda (m/ž) sa minimalno jednom godinom radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima.

Mlinar nudi zaposlenje u najsnažnijoj pekarskoj grupaciji u regiji, sigurna primanja i poticajno radno okruženje. Natječaji su aktivni do 11. veljače.

Komentirajte prvi

New Report

Close