Mladi HSS-a reagirali na vijesti o zdravstvenom osiguranju studenata

Autor: Poslovni.hr/Hina , 22. kolovoz 2013. u 16:23
Photo: Damir Spehar/PIXSELL

Matej Orešković, Predsjednik OM HSS-a, potpisuje priopćenje poslano medijima vezano uz zdravstveno osiguranje studenata.

Matej Orešković, Predsjednik OM HSS-a, potpisuje priopćenje poslano medijima vezano uz zdravstveno osiguranje studenata.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti i bez izmjena:

Organizacija mladih HSS-a više ne dvoji u stručnost i kompetentnost ministra Jovanovića jer to svojim odlukama i potvrđuje.

Uspješnost ove Vlade pamtiti će se jedino po cipelarenju i cijeđenju mladih koji danas u Hrvatskoj žive gore i lošije nego ikada do sada. Ekspertni stručnjaci iz područja medicine, dr. Jovanović i dr. Mrsić, kroje sudbine tisuća mladih ne slušajući što im rade svojim potezima pera.

Uspješnost Mrsićevog modela volontiranja ne treba niti spominjat jer je to slučaj za sebe o kojem niti sam Mrsić ne može reći ništa pozitivno nego priznati da je mladi hrvatski intelektualac najjeftinija radna snaga u okruženju. 

Dr. Jovanović je na trenutak postao najbolji prijatelj ministra Linića i dr. Ostojića jer će uspjeti napuniti državni proračun i nakratko objasniti liječnicima i medicinskim sestrama da ne idu u štrajk zato što će im studenti osigurati plaće svojim izdvajanjem za zdravstveno osiguranje.

Pri donošenju ove odluke sigurno su napravljene ozbiljne analize koliko se novaca troši na zdravstvenu zaštitu studenata i mladih općenito, jer su oni poznati kao najveći potrošači novca u zdravstvu. Isto tako na stranicama ministarstava, sveučilištima i fakultetima studentima su objašnjene i dostupne informacije kako i na koji način osigurati zdravstvenu zaštitu i na koji način potrošiti uplaćeni novac.

Na ovaj način socijalno usmjerena Vlada i ministri doktori iz SOCIJAL DEMOKRATSKE PARTIJE (SDP) trebali bi se prisjetiti osnovnog postulata medicinske struke koji kaže da je PREVENCIJA najbolji način očuvanja zdravlja, a u ovom slučaju PLAĆANJE je najbolja prevencija i prikrivanje njihove nesposobnosti. 

Ovim putem molim i našu predstavnicu u Vladi ministricu socijalne politike i mladih da kaže što misli o ovome!

Komentirajte prvi

New Report

Close