Mjesto smo okupljanja gospodarstvenika i njihov jedinstveni glas, a ovako nas možete podržati

Autor: Vladimir Nišević , 18. lipanj 2018. u 10:08
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Želja nam je i da ostanemo mjesto na kojem se piše i čita o uspjesima ali i problemima svih dionika hrvatske gospodarske scene. U tome nam možete i vi pomoći. Evo kako.

Dragi čitatelji, 

Poslovni dnevnik vodeći je poslovni medij u Hrvatskoj koji svakog mjeseca putem svojih medijskih platformi (novina i internetskog portala) dopire do više od 700 tisuća čitatelja. Naša misija već više od 10 godina je informiranje domaće poslovne i šire javnosti relevantnim, točnim i objektivnim vijestima i tekstovima, ali i edukacija i promocija novih znanja i kompetencija među hrvatskim gospodarstvenicima.

Već 5 godina potičemo i mlade ljude u njihovom uključivanju u gospodarstvo i na tržište rada, pratimo domaću startup scenu, ali smo posvećeni i osjetljivim društvenim skupinama te kroz naše projekte sudjelujemo u poticanju inkluzije osoba s invaliditetom u svijet rada. 

Tiskano izdanje Poslovnog dnevnika jedine su dnevne poslovne novine u Hrvatskoj, koje svakodnevno komuniciraju s prosječnom čitateljskom bazom od oko 25 tisuća ljudi, uglavnom onima na visokim i srednjim menadžerskim pozicijama, u malim, srednjim te velikim organizacijama, te čitateljima iz poduzetničkog i obrtničkog miljea. Izvor smo najvažnijih poslovnih informacija za vodeće ljude gospodarstva i politike te smo kroz brojne konferencije, kongrese i društvene evente, postale mjesto okupljanja poslovne i političke zajednice. Želja nam je da tako i ostane. Želja nam je i da ostanemo mjesto na kojem se piše i čita o uspjesima ali i  problemima svih dionika hrvatske gospodarske scene.

Zato vas ovom prilikom pozivam da nam se redovito javljate (pišete na mail redakcija@poslovni.hr) ili sudjelujete u raspravama na našem internetskom forumu kako bi zajedno kreirali još kvalitetniji sadržaj te kako bi nastavili s našim ciljem – biti mjesto okupljanja gospodarstvenika i njihov jedinstveni glas na medijskoj sceni.

Ovim putem također vas pozivamo i da se pretplatite na naša izdanja (sve što treba je pratiti ovaj link ili se javiti na mail: pretplata@poslovni.hr ili nazvati na telefon: 01/6431700) kako bi nam omogućili da se nastavimo baviti kvalitetnim poslovnim novinarstvom te lakše ostvarili sve gore navedene ciljeve. 

Komentirajte prvi

New Report

Close