Mjesto smo okupljanja gospodarstvenika i njihov jedinstveni glas, a ovako nas možete podržati

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Želja nam je i da ostanemo mjesto na kojem se piše i čita o uspjesima ali i problemima svih dionika hrvatske gospodarske scene. U tome nam možete i vi pomoći. Evo kako.

Dragi čitatelji, 

Poslovni dnevnik vodeći je poslovni medij u Hrvatskoj koji svakog mjeseca putem svojih medijskih platformi (novina i internetskog portala) dopire do više od 700 tisuća čitatelja. Naša misija već više od 10 godina je informiranje domaće poslovne i šire javnosti relevantnim, točnim i objektivnim vijestima i tekstovima, ali i edukacija i promocija novih znanja i kompetencija među hrvatskim gospodarstvenicima.

Već 5 godina potičemo i mlade ljude u njihovom uključivanju u gospodarstvo i na tržište rada, pratimo domaću startup scenu, ali smo posvećeni i osjetljivim društvenim skupinama te kroz naše projekte sudjelujemo u poticanju inkluzije osoba s invaliditetom u svijet rada. 

Tiskano izdanje Poslovnog dnevnika jedine su dnevne poslovne novine u Hrvatskoj, koje svakodnevno komuniciraju s prosječnom čitateljskom bazom od oko 25 tisuća ljudi, uglavnom onima na visokim i srednjim menadžerskim pozicijama, u malim, srednjim te velikim organizacijama, te čitateljima iz poduzetničkog i obrtničkog miljea. Izvor smo najvažnijih poslovnih informacija za vodeće ljude gospodarstva i politike te smo kroz brojne konferencije, kongrese i društvene evente, postale mjesto okupljanja poslovne i političke zajednice. Želja nam je da tako i ostane. Želja nam je i da ostanemo mjesto na kojem se piše i čita o uspjesima ali i  problemima svih dionika hrvatske gospodarske scene.

Zato vas ovom prilikom pozivam da nam se redovito javljate (pišete na mail redakcija@poslovni.hr) ili sudjelujete u raspravama na našem internetskom forumu kako bi zajedno kreirali još kvalitetniji sadržaj te kako bi nastavili s našim ciljem - biti mjesto okupljanja gospodarstvenika i njihov jedinstveni glas na medijskoj sceni.

Ovim putem također vas pozivamo i da se pretplatite na naša izdanja (sve što treba je pratiti ovaj link ili se javiti na mail: pretplata@poslovni.hr ili nazvati na telefon: 01/6431700) kako bi nam omogućili da se nastavimo baviti kvalitetnim poslovnim novinarstvom te lakše ostvarili sve gore navedene ciljeve. 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve