Mislite da vam pomoć na cesti neće trebati? Ne riskirajte, postanite korisnik DINERS ORYX Kartice

Autor: Sponzorirani članak , 19. prosinac 2012. u 08:00
Ilustracija

Iako se mnogi vozači nadaju da im pomoć na cesti neće zatrebati, ipak se mnogi barem jednom nađu u situaciji kadu mjesto benzina utoče krivo dizel…

Iako se mnogi vozači nadaju da im pomoć na cesti neće zatrebati, ipak se mnogi barem jednom nađu u situaciji kadu mjesto benzina utoče krivo dizel, dožive sudar pa zatrebaju prijevoz oštećenog vozila ili ne mogu ući u zaključani automobil.

Kako bi ovakve situacije bile što manje stresne, dobro je biti član jedne od kuća koje pružaju ovakav vid usluge. Među njima je i ORYX Asistencija, koja članovima omogućuje da odaberu članstvo koje im osigurava pomoć na cestama u Hrvatskoj, odnosno u inozemstvu.

ORYX Asistencija usko surađuje s kartičnom kućom Erste Card Club, s kojom izdaje zajedničku Diners Club ORYX karticu. Kartica je multifunkcionalna jer povezuje već spomenute usluge ORYXA s platnom funkcionalnošću Diners Club kartice, što osigurava pogodnosti oba partnera. Tako, pored pomoći na cesti i moru, njezini korisnici mogu obaviti sva potrebna plaćanja kao što je obavezno godišnje osiguranje vozila na više mjesečnih rata, cestarine, goriva, kao i drugih svakodnevnih kupnji, bilo jednokratnih bilo na više mjesečnih rata. Njome je moguća i kupnja automobila putem potrošačkog zajma do 60 obroka kojeg je moguće osigurati kasko osiguranjem uz popust od 14,99%.

Kartica je namijenjena i nautičarima kojima osigurava pomoć na moru, a zahvaljujući mreži vlastitih vozila, članovima se jamči pomoć za manje od 45 minuta, ma gdje se nalazili. Pomoć se može zatražiti pozivom na besplatni broj telefona 0800 1818, koji je dostupan 0-24 365 dana u godini.

Zahvaljujući posebnoj web stranici www.dinersposebnozavas.hr korisnici mogu redovito pratiti sve akcijske pogodnosti kupnje poput popusta na prodajnim mjestima Auto-opreme i td. Isto tako, imaju pravo na policu osiguranja od posljedica nesretnog slučaja (nezgode), sudjeluju u nagradnom programu Diners Cluba, a mogu i račune poput cestarine, struje, telefona, mobitela, interneta, osiguranja i td. plaćati trajnim nalogom. 

Isto tako korisnici mogu ostvariti značajne uštede na prodajnim mjestima partnera u ORYX Programu ušteda, a sve informacije o ORYX programu ušteda mogu naći na web stranici www.oryx-asistencija.hr/pomoc-na-cesti/usteda/.

Diners Club ORYX kartica može se do 15. siječnja 2013. zatražiti u poslovnicama Erste banke i Hrvatskih pošta bez upisnine i članarine za prvu godinu članstva. Više na www.diners.com.hr.

New Report

Close