Ministar Vrdoljak greškom pozvan u Uskok umjesto nogometaša Vrdoljaka

Autor: Poslovni.hr/H , 17. prosinac 2015. u 13:42
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Nakon svega ističe kako su se u Uskoku ponijeli profesionalno i korektno.

Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak greškom je pozvan u Uskok na obavijesni razgovor u istrazi protiv Zdravka Mamića, jer je zamijenjen za istoimenog nogometaša, no pozivu se bez razmišljanja javio, a nakon svega ističe kako su se u Uskoku ponijeli profesionalno i korektno.

U srijedu je u središtu Uskoka došlo do zamjene identiteta, zbog čega je na obavijesni razgovor pozvan ministar Vrdoljak kojega su istražitelji omaškom zamijenili s 32-godišnjim bivšim nogometašem Dinama, sada stoperom u varšavskoj Legiji, što je ministar shvatio tek po dolasku na razgovor. 
"Na poziv iz Uskoka sam se bez razmišljanja javio, ispunjavajući time svoju građansku dužnost. Nema se tu što posebno reći, uvijek bi se i odmah na takav poziv odazvao.  Bez obzira što nije ugodno kada vas netko tako zamijeni i pozove na takav razgovor, svi su bili izuzetno profesionalni i korektni", kazao je u četvrtak Vrdoljak.

Nogometaš Vrdoljak navodno je trebao dati iskaz oko slučaja Mamić, no policajac iz Ravnateljstva policije pozvao je ministra rekavši mu da bi trebao doći u Uskok dati iskaz. "U Zagrebu ste, znači? Niste u Poljskoj", rekao je policajac. S obzirom da ministar zbog posla često putuje, pitanje mu nije zvučalo čudno nego se odmah odlučio javiti u Uskok, objavili su mediji. 
Na ulazu se predstavio pravosudnom policajcu i rekao da je pozvan na obavijesni razgovor, a kada je na hodniku sreo zamjenika ravnatelja Uskoka, shvatili su da je na obavijesni razgovor pozvan krivi Vrdoljak. 
Iz Ravnateljstva policije su potvrdili pogrešku, te se ispričali ministru Vrdoljaku, navode mediji.

Komentirajte prvi

New Report

Close