Ministar obrane Damir Krstičević podnio je ostavku

Autor: Poslovni.hr , 18. srpanj 2017. u 14:22
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

“Vojska je mogla izaći i ranije iako nisu opremljeni i obučeni kao vatrogasci, u ovom slučaju je vatrena stihija bila prejaka i mislim da je trebalo poslati vojsku ranije, no vidjet ću na terenu kako je bilo i što se događalo pa ću o svemu moći reći detaljnije”, izjavila je predsjednica države.

Nakon kritika predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović koja je rekla kako je vojska mogla biti i ranije poslana na požarište, ministar Krstičević rekao je za Jutarnji kako je podnio neopozivu ostavku.

>> Grabar-Kitarović smatra da je vojska mogla ranije pomoći u gašenju požara

'Nudim mandat na raspolaganje ili me premijer Andrej Plenković i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović mogu odmah smijeniti ukoliko se pokaže da vojne snage nisu na vrijeme i kvalitetno reagirale na požar',  kazao je za Jutarnji list ministar obrane Damir Krstičević povodom kritika da je zakazao sustav. HRT i RTL također su objavili vijest da je ministar obrane podnio ostavku. Ostavka je, doznaje RTL, neopoziva.

Komentari (2)
Pogledajte sve

http://www.seebiz.eu/siri-se-pobuna-googleovih-radnika-protiv-vojnih-projekata/ar-175402/

Zato su izašla naša dica kao 91, a dobro plačeni časnici HRM i Hv su na godišnjem, s plačama preko 10.000 kn do15.000 kn, sramota, neka se dogodilo ,da se vidi koliko smo nespremni, 15godina nisu u sanju kupiti mali helihopter za hitnu pomoć, nego koriste stare ruske, sramota sramota ,Sramota i još ssramotno, da moj sin ide gasiti kao ji ja 91,smradovi uživanju u debeloj ladovini

New Report

Close