Ministar Lalovac u Pragu o hrvatskim iskustvima u fiskalizaciji

Autor: Poslovni.hr/Hina , 24. srpanj 2014. u 14:28
Foto: Žarko Bašić / Pixsell

Ministar Lalovac će na sastanku s prvim potpredsjednikom Vlade i ministrom financija Babišem te njegovim suradnicima predstaviti hrvatsko iskustvo u fiskalizaciji.

Ministar financija Boris Lalovac predvodi hrvatsko izaslanstvo u jednodnevnom posjetu Pragu na poziv prvog potpredsjednika Vlade za gospodarstvo i ministra financija Republike Češke Andreja Babiša, budući da je češka strana iznimno zainteresirana čuti hrvatsko iskustvo u uvođenju fiskalizacije, izvijestili su danas iz Ministarstva financija.

Ministar Lalovac će na sastanku s prvim potpredsjednikom Vlade i ministrom financija Babišem te njegovim suradnicima predstaviti hrvatsko iskustvo u fiskalizaciji.

Posjet ministra Lalovca nastavak je suradnje na području fiskalizacije, jer je češko izaslanstvo na tehničkoj razini u vezi te teme već bilo u posjetu hrvatskoj Poreznoj upravi.

Također, hrvatska je strana zainteresirana čuti iskustva kolega iz češkog Ministarstva financija u vezi ustrojavanja ureda u Ministarstvu koji se bavi problematikom PDV prijevara, s obzirom da planira u okviru hrvatskog Ministarstva ustrojiti takav ured.

Komentari (15)
Pogledajte sve


…"bivši SDP-ov šef Zoran Milanović tuče suprugu"

Vidit ces naslove kad ta utece iz podruma.

Pero7, tebi bi trebala jedna rospija, pa da vidiš nasilja..

nebi ni mrava zgazili :

Nije Lalovac jedina javna osoba koja je osumnjičena za nasilje u obitelji

Zoran Milanović ?
Ivo Pukanić ?
nastavi niz ljevičara….

“bivši SDP-ov šef Zoran Milanović tuče suprugu”


Za ovoga su svi mislili da ne bi mrava zgazija. A vidi ga kako gazi ko buldozer. Predlazem da ga se u iducem sazivu Vlade umjesto ministra financija stavi na poziciju ministra demografije, obitelji,mladih i socijalnu politiku. Covik ima sve predispozicije za tu funkciju. Njezan,empatican,skrusen,blag…


Zoki je uvijek sebi ostavljao najbolju robu, a ovaj nije ima love za bolju, jer ga s.eba CHF, vidi se da nema čiste račune i dugu ljubav

New Report

Close