Ministar Hajdaš Dončić smijenio kadrove Zlatka Komadine

Autor: Poslovni.hr , 18. prosinac 2012. u 09:14
Siniša Hajdaš Dončić (Foto: Patrik Maček/PIXSELL)

Kadrovske promjene uslijedile su u sklopu provedbe novog ustroja Ministarstva u kojem se neka radna mjesta ukidaju.

Ministar Siniša Hajdaš Dončić u ponedjeljak je smijenio svoja tri pomoćnika, a riječ je o Nikoli Mendrili  i Perici Šoliću, koji se vraćaju u Rijeku, te o Jasminu Krizmaniću , koji također odlazi iz Ministarstva, ali na novu dužnost predsjednika uprave tvrtke za naplatu i održavanje, koju će osnovati Hrvatske autoceste i Autocesta Rijeka-Zagreb, piše Novi list.

Kadrovske promjene uslijedile su u sklopu provedbe novog ustroja Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture u kojem se neka radna mjesta ukidaju, ali i činjenice da je ministar Hajdaš Dončić duže vrijeme bio nezadovoljan s rezultatima i načinom rada kadrova, koje je naslijedio od bivšeg ministra Zlatka Komadine, navodi Novi list.

Perici Šoliću i Nikoli Mendrili nisu ponuđene druge funkcije u Ministarstvu ili nekoj od tvrtki u resoru.  Mendrila više neće biti pomoćnik zadužen za Upravu pomorske i unutarnje plovidbe, brodarstva, luka i pomorskog dobra, dok Šolić više nije pomoćnik nadležan za Upravu sigurnosti plovidbe. Te dvije uprave sada će biti spojene, a to znači da se formalno ukida jedno od dva radna mjesta riječkih kadrova. Zasad se ne zna tko će ih naslijediti na toj dužnosti.

U Ministarstvo su obojica dovedeni od strane Komadine, koji je i ranije dok je bio župan surađivao s njima, te ih je odlučio povesti sa sobom u Zagreb.

Komentirajte prvi

New Report

Close