Milošević: Smiješno je na početku 2013. govoriti o ‘clean startu’ ove Vlade

Autor: Poslovni.hr/Hina , 07. siječanj 2013. u 17:31
Photo: Matija Topolovec/PIXSELL

‘HDZ nema ništa protiv raščišćavanja računa, no smiješno je na početku 2013. još uvijek govoriti o “clean startu” ove Vlade’.

HDZ nema ništa protiv raščišćavanja računa, no smiješno je na početku 2013. još uvijek govoriti o "clean startu" ove Vlade, izjavio je danas Hini HDZ-ov saborski zastupnik i bivši ministar gospodarstva Ivan Domagoj Milošević.

Milošević je time komentirao podatke iz analize zatečenog stanja u 22 državna tijela i trgovačka društva na dan 1. siječnja 2012., koje je danas predstavila Vlada, a po kojima je stanje u navedena 22 državna tijela i trgovačka društva 1. siječnja 2012. bilo katastrofalno, s ogromnim dubiozama i bez ikakvih naznaka reformi i restrukturiranja.

Bivši ministar gospodarstva Domagoj Milošević je istaknuo kako postojeće probleme rastuće nezaposlenosti te pada standarda i kupovne moći građana može riješiti samo gospodarski rast, koji, kako ocjenjuje, sadašnja Vlada ne zna osigurati.

"Nije jasno kako je ova Vlada uspjela najavljeni gospodarski rast od 0,8 posto u 2012. pretvoriti u pad od 1,8 posto, a još uvijek je neobjašnjeno i kako namjeravaju ostvariti planirani rast od 1,8 posto u ovoj godini", dodao je Milošević.

Ocijenio je kako aktualna Vlada "jako voli započinjati različite projekte, ali ih ne voli i ne zna završavati, zbog čega, valjda, 'clean start' i traje cijelu godinu".

"Vlada je prije godine dana dobila mandat za provođenje nužnih reformi, ali za to treba znanja, koje ona nema, a iz rezultata posljednjih anketa vidimo da više nema ni povjerenje građana koje je imala na početku", dodao je saborski zastupnik HDZ-a i bivši ministar gospodarstva Ivan Domagoj Milošević.

Komentari (2)
Pogledajte sve

“…Ocijenio je kako aktualna Vlada “jako voli započinjati različite projekte, ali ih ne voli i ne zna završavati,…”
Odnosi se na većinu članova ove Vlade uključujući i šefa, a jedna je od glavnih karakteristika ljudi koji nikada ništa konkretno u životu nisu napravili, žive “u oblacima”, krcati su pameti i ideja. Indijanci ih zovu “oni koji spavaju s vjetrom” ili kraće – jebivetri…Naravno da u istu skupinu spada i ekipa s kojom je g. Milošević onomad stvarao “bolje sutra” Hrvatima…

Pssst…

New Report

Close