Milenij uskoro otvara prvi hostel na Opatijskoj rivijeri

Autor: Marija Crnjak , 21. siječanj 2014. u 11:08
Hostel će imati 111 soba

Pet milijuna eura uložili u projekt koji bi trebao u Lovran privući mlađe goste.

Tijekom veljače u Lovranu će se otvoriti hostel Link, prvi na Opatijskoj rivijeri, u koji je tvrtka Milenij hoteli uložila pet milijuna eura.

Riječ je o investiciji rekonstrukcije nekadašnjega lovranskog hotela Meridional koja je počela u rujnu prošle godine. Kako objašnjavaju u Milenij hotelima, novouređeni hostel imat će 111 novih kvalitetno uređenih soba. Svaka soba imat će svoju kupaonicu, čime se razina usluge i koncept uobičajen za hostelski smještaj diže na višu razinu. Hostel je smješten samo nekoliko koraka od glavne lovranske plaže i nekoliko minuta pješice od stare lovranske jezgre. U sklopu hostela, bit će uređena i kuhinja za pripremu obroka, self-service praonica za goste, recepcija s blagovaonicom, bar s vanjskom terasom, kao i bar na gornjoj terasi s pogledom na more i cijeli Kvarner. Raspolagat će i parkiralištem  i garderobom.

"Cijeli projekt uređenja interijera i eksterijera realizirat će se u suradnji s talijanskim dizajnerima, a svaki kat će imati svoju priču i karakteristične boje, kao i specijalnu rasvjetu. Posebna pažnja posvetit će se i uređenju vanjskih površina i hortikulturi. Zamišljen je kao centralno mjesto održavanja raznih urbanih festivala, radionica, projekcija i drugih događanja koji će okupljati mlađu populaciju iz cijele Europe, ali i dalje", kažu investitori. Ističu da će hostel Link, iako će razinom kvalitete odgovarati najvišim standardima, imati prihvatljive cijene kako bi privukao mlađu populaciju tijekom cijele godine.  

Komentari (3)
Pogledajte sve

uzalud im sve kad im je i hotel milenium na razini malo boljeg hostela.

ugo hoteli od lopine iz zadra koji je i solaris uzeo za kikiriki.i pola opatije

još da ste spomenuli koja je to tvrtka…

New Report

Close