Milanović: Više me nitko neće isprovocirati, nije ni do sada

Autor: Poslovni.hr/Hina , 24. veljača 2014. u 16:29
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Onaj tko plasira u medijima informacije o odlasku ministra financija Slavka Linića neka odgovara na pitanja o njegovoj smjeni, rekao je premijer.

Neka na pitanja o ministru Liniću odgovaraju oni koji šire informacije o njegovom odlasku, izjavio je danas premijer Zoran Milanović u Londonu gdje sudjeluje na investicijskom forumu Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) o investiranju u zapadni Balkan.

Onaj tko plasira u medijima informacije o odlasku ministra financija Slavka Linića neka odgovara na pitanja o njegovoj smjeni, rekao je premijer Milanović odgovarajući na upite hrvatskih novinara o medijskim nagađanjima o tome hoće li Linić ostati ministar.

"Taj tko to pušta u novine, neka vam da odgovor. Jučer je na televiziji bio jedan sudac koji je cijelu Vladu i Sabor proglasio kriminalcima. Naravno bez ikakvih posljedica, jer to je normalno u Hrvatskoj", rekao je Milanović, dodajući da "ljudi pričaju svašta".

Istaknuo je kako na temu Linića sve rekao prije tri tjedna te da nema tome što dodati.

"Više me nitko neće isprovocirati, nije ni do sada. A onaj ili ona tko smatra da o tome može govoriti javno, neka govori. Dakle, treba pitati ljude koji tu temu, očito iz nekog razloga danima, ja bih rekao, neodgovorno, ispod žita, guraju u medije. Neka samo nastave, puno sreće", zaključio je Milanović.

Premijer je na upite oko rebalansa proračuna rekao kako misli da imamo rješenje. Imamo plan A i plan B, razgovarat ćemo s Europskom komisijom, kazao je.

Još uvijek ne mogu o tome reći sve, ali ne radi se ni o kakvim receptima iz šešira, istaknuo je premijer.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Milanović: Više me nitko neće isprovocirati, nije ni do sada

u redu je….
[emo_namigusa]

Lepi Cane; Više me nitko neće isprovocirati, nije ni dosada;::::
He he he , ovaj nezna kaj govori,….prvo ispeci pa onda reci crvenko

New Report

Close