Milanović u Dubrovniku najavio otvaranje dionice A1 do Ploča

Autor: Poslovni.hr/Hina , 14. prosinac 2013. u 11:59
Photo: Nikola Cutuk/PIXSELL

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović večeras je u Dubrovniku na izbornoj konvenciji dubrovačko-neretvanskoga SDP-a najavio da će sljedeći tjedan biti otvorena dionica autoceste A1 do Ploča.

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović večeras je u Dubrovniku na izbornoj konvenciji dubrovačko-neretvanskoga SDP-a najavio da će sljedeći tjedan biti otvorena dionica autoceste A1 do Ploča.

Riječ je o desetak kilometara dugoj dionici od Vrgorca do Ploča.

Kako je rekao Milanović, i kad se otvori ta dionica Dubrovnik će opet biti daleko. Osvrnuo se i na izgradnju pelješkog mosta te je rekao kako ne želi ništa obećavati dok ne bude siguran da će se on moći nastaviti graditi.

“Nikad niste čuli da smo obećavali ono što ne možemo ispuniti, nikad nisam obećao pelješki most pa neću ni večeras, ali od drugog dana mandata na njemu radimo”, istaknuo je na konvenciji županijskoga SDP-a Zoran Milanović.

Ustvrdio je kako Vlada RH radi sve što može i daje sve od sebe da od Europske unije, kako je rekao, dobije projekt povezivanja Europe i Europe.

Govoreći o dvije godine mandata, Milanović je istaknuo kako Hrvatska nije na stranputici i kako ide sigurnim putem, možda presporo.

”Gradimo institucije jer uspjeh institucija ovisi samo o nama. Ako nakon ove dvije godine povjerenje građana u hrvatsku vlast i sustav nije bolje nego prije dvije godine, onda nismo napravili ništa, ali ja znam da jesmo”, rekao je Milanović.

“U ovoj krizi izazovi su veći no ikad, situacija je takva da stvari u gospodarstvu stoje i mi moramo osigurati gospodarski rast, osigurati rad, rad za mlade, smanjiti broj nezaposlenih, osobito onih od 15 do 35 godina kojih je 70 tisuća”, istaknuo je Milanović.

Članovima SDP-a, sudionicima skupštine poručio je kako Hrvatska uvijek ima alternativu, ali ono što se sad nudi na političkoj sceni nije alternativa.

Sudionike konvencije pozdravili su i dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić u ime HNS-a, njegov zamjenik Željko Raguž u ime HSS-a te predsjednik Županijske organizacije SDP-a Davor Penić, koji je na tu dužnost izabran prije dva tjedna.

Večeras se biraju potpredsjednici i članovi ŽO.

Komentirajte prvi

New Report

Close