Milanović: To vam je život – skočite, padnete, dignete se…

Autor: Agencija VLM , 05. ožujak 2013. u 12:14
Zoran Milanović (Foto: Petar Glebov/PIXSELL)

Nakon incidenta Milanović se uputio u razgledavanje vojnih objekata.

Premijer Milanović razgledavao je oklopno vozilo BOV ''Patria" AMV, pozirao snimateljima i u jednom trenutku s njega pao. Brzo je ustao, otresao prašinu s odjeće i nastavio s protokolom kao da se ništa nije dogodilo.

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović u društvu ministra obrane Ante Kotromanovića oko 10.30 sati stigao je u posjet vojarni ''Pukovnik Predrag Matanović" u Petrinji. Kako se doznaje , premijer Milanović razgledavao je oklopno vozilo BOV ''Patria" AMV, pozirao snimateljima i u jednom trenutku, umjesto da s vozila siđe izlazeći na predviđenom mjestu, pogrešno je procijenio visinu i pokušao skočiti. Pao je s vozila, no brzo je ustao, otresao prašinu s odjeće i nastavio s protokolom kao da se ništa nije dogodilo.

'Bilo je to nepromišljeno ',  kazao je premijer te potom ministru Kotromanoviću rekao da nije dobro procijenio visinu. 'To je život, čovjek pada i podiže se. Pravio sam se važan, no ne osjećam nikakve posljedice',  našalio se premijer nakon nezgode.

Nakon incidenta Milanović se uputio u razgledavanje vojnih objekata u društvu načelnika GS OS RH Drage Lovrića, zapovjednika HKoV-a Dragutina Repinca, zapovjednika ZzP-a Mate Ostovića te zapovjednika Gardijske motorizirane brigade (Gmtbr) Borisa Šerića.

Komentirajte prvi

New Report

Close