Milanović: Protiv HDZ-a ne znam lijepo, meni to jednostavno ne odgovara

Autor: Agencija VLM , 04. veljača 2016. u 13:49
Foto: Borna Filić / Pixsell

– SDP Hrvatsku mijenja i čini je boljom – poručio je Milanović na Facebooku.

Šef SDP-a i bivši premijer Zoran Milanović  uputio je sinoć na svom Facebook profilu kritiku HDZ-u te je ocijenio da je SDP proteklih godina za njih postao opasna stranka.

– Izbori su iza nas, hvala svima koji su se trudili i dali svoje srce. Hvala vama u Belom Manastiru i Osijeku na trudu i radu. Ja se mogu mijenjati, ali ne previše. Protiv HDZ-a ne znam lijepo, meni to jednostavno ne odgovara. U ovih 8 godina SDP je postao opasna stranka za HDZ i dobra stranka za Hrvatsku. SDP Hrvatsku mijenja i čini je boljom – poručio je Milanović.

Dodao je kako je SDP prvi pokazao, ne samo zube, nego i stav.

– U tome ne smijemo posustati! – stoji u Milanovićevoj objavi na Facebooku.

Komentari (6)
Pogledajte sve


ni nama SDP jednostavno ne odgovara, pa ipak se prema normalnim ljudima odnosimo lijepo, vrijeme je da se SDP podijeli na frakcije : SDPH i SDPYU, hrvatski socijaldemokrati su svakako potrebni ovoj državi, zato je potrebno da se odvoje od onih, koji pripadaju proyugoslavenskoj struji i sve im je hrvatsko mrsko, zato i podmeću za potpredsjednice Sabora Pusićku i Opačićku, čista provokacija

Sto mislite kolega Moller koliko u stvari u sadasnjoj partiji uopce ima ovih iz kategorije Hrvatskoj potrebnih? Meni jedino na pamet npr. pada Picula a mozda se i tu varam?!

Yugofašisti koriste onu staru da je napad najbolja obrana! Nikavih pozitivnih djela iza njih, samo šteta i mržnja prema državi od koje žive! Nadam se da će narod progledati i takve diskvalificirati iz javnog života! Muljanović i Pusići su prošlost, samo je pitanje trenutka!

Jeste li jučer čuli Milanovića i Vesnu Pusić ?

Pa ti se ljudi hrane izmišljenim ustašama i fašistima.

Bezobranoj i neodgojenoj potpredsjednici Vesni Pusić koja je svakome upadala u riječ u Otvorenom HTV svaka druga riječ je bila ustaše i fašisti.

A na kraju Otvorenog je bio demanti na onog lažova Stazića koji je u prošloj emisiji i u Saboru izmišljao i lagao o ustašama i fašistima.

Stvaraju nam pakao u Hrvatskoj svakodnevno izmišljajući ustaše i fašiste a ni rječi o njihovim Udbašima kojima se sudi za ubojstva na Sudu u Munchenu , a ni riječi o onoj svastici na Poljudu u Splitu ?

Gosp MILANOVIĆ, sačekajte još malo…. neće dugo biti veselja….

New Report

Close