Novih poreznih opterećenja neće biti, nije ih bilo ni do sada

Autor: Poslovni.hr , 06. prosinac 2012. u 10:21
Zoran Milanović (PXL)

Na početku sjednice Vlade premijer Zoran Milanović osvrnuo se na tragičnu nesreću u Zagrebu, gdje su otac i sin stradali u naletu automobila.

Na početku sjednice Vlade premijer Zoran Milanović osvrnuo se na tragičnu nesreću u Zagrebu, gdje su otac i sin stradali u naletu automobila, ali i na nove investicijske planove te poreze.

"Ne očekujemo da nas itko hvali, da nas itko nekritički hvali, radit ćemo manje-više kao ddo sada, greške koje su se događale ćemo nastojati korigirati, propusta ima, prva godina je uvijek teška i računamo na srtrpljenje, a ne sljepilo ljudi. Neka kažu što ne valja. Novih poreznih opterećenja neće biti, nije ih bilo ni do sada", kazao je.

"Svjesni smo teške situacije, uvodimo reda. Percepcija korupcije je nešto niža. Rezultati dolaze. Težak i sistematičan rad dat će ploda", kazao je Milanović.

Osvrnuo se  i na tragičnu prometnu nesreću u kojoj su prije dva dana život izgubili 36-godišnji muškarac i njegov osmogodišnji sin kazavši kako  svatko nije sam, odgovoran je za svoj život i onih oko sebe – i onih koji stoje na cesti i oko ceste.

Milanović je izjavio kako u privatnom sektoru moraju olakšati uvjete. "To je naš posao. Prva godina, godina pripreme, druga godina – godina rezultata", kazao je.

Komentari (5)
Pogledajte sve

Zoran Milanović LAŽE kada daje takvu izjavu. Njegova svita uvede retroaktivno oporezivanje dobiti (dividende) i on dalje tvrdi da poreznih opterećenja nije bilo ni do sada. To je samo primjer 1. a ima ih još najmanje 20. Pa tko da mu onda dalje vjeruje?

Da li to znači da neće uvesti porez na nekretnine ? Sjajno – trebao je to otvoreno i jasno reći ! A ovo što kaže da poreznih opterećenja nije bilo ni do sada – to je stvarno točno. Nisu uveli nove poreze – samo su povećali stare.

obojici?[emo_beztona]

Milanović: Novih poreznih opterećenja neće biti, nije ih bilo ni do sada

I.Mudrinić: Rast poreznih prihoda platit će gospodarstvo, a to je neodrživo. Sad kome vjerovat?[emo_smijeh]

New Report

Close