Milanović: Nikoga nećemo tjerati bičem da radi do smrti

Autor: Agencija VLM , 02. ožujak 2013. u 13:54
Zoran Milanović (Foto: Petar Glebov/PIXSELL)

Premijer je komentirao i porez na nekretnine ponovivši da to nije novo opterećenje i da bi taj porez otvorio prostor za nove prihode

Zoran Milanović danas je sudjelujući na sjednici Foruma žena SDP-a pojasnio jučerašnju izjavu kada je rekao da nema daljnjih rezova. Ističe da to ne znači da se ide u rasipnost nego da bi daljnji rezovi bili kontraproduktivni.

Naglasio je da javni sektor ne može biti dominantan u odnosu na privatni, te poručio: "Nema više da će netko od diplome do 67. godine raditi u jednoj firmi", otkrivši da je i sam u svojoj karijeri promijenio nekoliko radnih mjesta. 'Nikoga nećemo tjerati bičem da umre na radnom mjestu',  komentirao je preporuke da se produži radni vijek.

Premijer je komentirao i porez na nekretnine ponovivši da to nije novo opterećenje i da bi taj porez otvorio prostor za nove prihode lokalnoj samoupravi i da SDP neće na tom porezu bezglavo inzistirati. Traži od protivnika tog poreza da jasno argumentiraju zašto su protiv jer, kaže premijer, taj porez ne donosi ništa loše. O nekim primjedbama da bi se europski izbori ipak trebali održati zajedno s lokalnim, kratko je kazao: Demokracija košta!

Komentari (6)
Pogledajte sve

Kao da je sada drukcije? Ako uspijete prezivjeti s poslom do nekakve pune penzije, i tako krece kopacina po smecu jer ta crkavica nije dovoljna ni za sto… a bit ce jos mnogo gore.

Tko ce raditi, kad nema posla ni za stare, ni mlade, ni ikoga?

http://webcafe.net.hr/forwarduse/komnetar/inner.html?select=201303030143503

“Nikoga nećemo tjerati bičem da radi do smrti”. Postoji uvijek opcija da se umre od gladi ranije. Hvala Premijeru što nam je opisao robovlasništvo!

nećete tjerati nikoga jer se više nećete vratiti na vlast nakon što vam istekne ovaj mandat! nakon ovakvog katastrofalnog upravljnja državom, tko će vam opet dati glas??? [emo_palacd]

New Report

Close