Milanović na konvenciji: SDP se bori s krizom i brani od netolerancije

Autor: Poslovni.hr/Hina , 22. veljača 2014. u 10:36
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

SDP je prijepodne počeo svoju tematsko-izvještajno konvenciju pod motom “Red, rad i rast”.

SDP je prijepodne počeo svoju tematsko-izvještajno konvenciju pod motom "Red, rad i rast", a predsjednik stranke i premijer Zoran Milanović u uvodnom je obraćanju poručio kako stranci zadnjih godinu i pol dana nije bilo lako, jer se morala boriti s učincima krize, ali i braniti od nesnošljivosti i netolerancije.

"Proteklih godinu i pol dana od zadnje SDP-ove konvencije bilo je teško i morali smo se boriti s učincima svjetske i europske krize te onim što smo naslijedili s jedne strane, dok je s druge strane to bila aktivna obrana pred napadima nesnošljivosti i netolerancije u Hrvatskoj, na domaćem terenu", poručio je Milanović.

Istaknuo je da su u SDP-u s onim što su stranka i Vlada učinili od početka mandata i zadovoljni i nisu zadovoljni, napominjući kako je prošlo tek pola mandata,

"Ovo je bilo prvo poluvrijeme, a s partnerima u ovoj teškoj situaciji ostvarili smo dobru, aktivnu otvorenu i transparentnu suradnju u kojoj su nesporazumi praktički statistička greška", rekao je Milanović.

"Pred nama je važan posao i ne smijemo dopustiti da ovo što smo do sada činili bude samo povijesni slučaj, akcident", naglasio je na SDP-ovoj konvenciji koja je u Hypo centru okupila 700-tinjak stranačkih izaslanika.

Komentari (11)
Pogledajte sve

U Irskoj na 100 000 stanovnika radi 3 suca a kod nas pruko 100 (taj podatak sam čuo u emsiji HRT Focus) ……gledajte to govori više od svega nije da su suci baš neradnici nego smo mi lopovi,lažovi,šverceri,muljatori itd ……… usput mi smo jedni od najgori naroda na svitu koji psuju svetinje (ovaj info od mog župnika svećenika i intelektualaca) ……. to su strašne stvari ….

Red , Rad , Rast – Nezaposlenih !

http://www.vecernji.hr/felix/2014-02-22?close_url=/ [vecernji.hr]

“Ipak na konvenciji stranke nije bilo riječi o nekim najvećim postignućima kao što su
rekordan broj nezaposlenih,
prazna blagajna,
investicije kojih nema,
afere Šegon,
Lovrić Merzel,
novi automobili,
kolaps zdravstva,
pad standarda,
besperspektivnost.
– Nastavljamo dalje, još žešće!,
poručio je premijer.
Nazdravlje.”

Ma svi su oni isti u ekonomiji ali ovi imaju revolucionarni žar ne da srede ekonomiju, već da nametnu ideologiju.

New Report

Close