Milanović komentirao prometnu nesreću u kojoj je sudjelovao Kolindin autobus

Foto: Pixsell Foto: Pixsell

'Štićena osoba u kampanji treba biti u osobnom autu, u formaciji.'

Predsjednički kandidat Zoran Milanović u sklopu kampanje posjetio je danas Krapinu. Ondje je, među ostalim, komentirao i manju prometnu nesreću u kojoj je sudjelovao autobus koji tijekom kampanje koristi kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović. Autobus je zakačio osobni automobil i nije se zaustavio, piše N1.

"Mi možemo isto unajmiti autobus, nije to neki trošak. Ne možemo se mjeriti s njima, naravno. To je nepraktično, razmetljivo je polijepiti svojim slikama autobus, još natrpaš unutra 30 HDZ-ovaca i to nazoveš štićenom kolonom.

Štićena osoba u kampanji treba biti u osobnom autu, u formaciji. Tada ima smisla da se kolona ne zaustavlja. Ovo je štićena horda.

Predsjednica je sjedila s 30 HDZ-ovaca u autobusu koji je širi od prosječne zagorske ceste", kaže Milanović.

Komentari (3)
 • zorangutan
  zorangutan 14:01 12.12.2019.

  milanović samo pokazuje koliko je promašen slučaj i nesposoban političar…njegove kritike su na razini pripitih u birtiji….ajde da je kritizirao vozača busa, ali ovako primitivno napasti sve po redu pokazuje da je izgubio kompas i ne bira sredstva….nije da ovo pišem u prilog kolindi jer neću za nju glasati, ali milanović je najgora opcija od svih 10 kandidata…propali premijer koji bi se sad malo igrao predsjednika …kad pomislim da bi u slučaju pobjede 5 godina slušali njegove nebulozne anegdote tipa kako razumije ljude kojima su kuće poplavljene jer je i njemu jednom pukla cijev u stanu i sl.

 • sljivan1
  sljivan1 13:46 12.12.2019.

  samo nek on blebeće… što više laprda, rejting mu je niži! :)

 • bujica
  bujica 12:19 12.12.2019.

  Milanoviću,shut up!Bolje ti je da več sada tražiš neki posao,jer nemaš nimalo šanse na izborima.Kao ni “Čokolinda”!

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve