Milan Bandić postaje ‘ambasador hrvatskog slastičarstva’

Autor: Poslovni.hr , 02. rujan 2013. u 12:11
FOTO: Jurica Galoić/PIXSELL

Cijeli event će se održavati u zagrebačkom parku Zrinjevac sa početkom u 18.00 sati.

U sklopu humanitarnog projekta 'Slatki gušti', ponajbolji slastičari Hrvatske će danas izraditi natjecateljske torte, a stručni suci Udruge slastičara Hrvatske će ocijeniti sve slastice i odrediti pobjednika, priopćeno je iz Udruge.

Natjecateljske torte će biti moguće i kušati, a sav iznos prikupljen od prodaje slastica bit će doniran domu za nezbrinutu djecu Sv. Franjo iz Vugrovca. Predsjednik Udruge slastičara Hrvatske Kristijan Kodrić i dopredsjednik Dubravko Franjo će dodijeliti i posebna priznanja gradonačelniku Grada Zagreba Milanu Bandiću, te autorici bestseller kuharice Suzy Josipović Redžepagić, te ih imenovati ambasadorima hrvatskog slastičarstva. Do sada je takvo priznanje dodijeljeno kazališnoj glumici i pjevačici Danijeli Pintarić.

Cijeli event će se održavati u zagrebačkom parku Zrinjevac sa početkom u 18.00 sati, dok će proglašenje pobjednika i dodjela priznanja biti u 19.00 sati. Humanitaran karakter ove manifestacije doći će podržati brojne osobe iz javnog života, najavljuju iz Udruge. 

Komentirajte prvi

New Report

Close