Merzel došla na Predsjedništvo SDP-a, smatra da slučaja Merzel nema

Autor: Poslovni.hr/Hina , 06. veljača 2014. u 08:25
Marko Prpic/PIXSELL

Također, zamolila je novinare da ne diraju njezinu privatnost ističući da su neki portali objavili fotografije njezine majke i djece.

Članica Predsjedništva SDP-a Marina Lovrić Merzel jučer je potvrdila da će se na sjednici stranačkog Predsjedništva sigurno razgovarati i o optužbama na njezin račun, za koje tvrdi da su klevete te da "slučaj" Merzel ne postoji.

"Javno sam dobila podršku svojih kolega i mislim da ona nije upitna", izjavila je Merzel novinarima uoči sjednica Predsjedništva SDP-a koja se održava iza zatvorenih vrata. Na pitanje novinara je li taj slučaj već nanio štetu SDP-u, Merzel je odgovorila kako misli da nije, jer slučaja niti nema, osim, kako je rekla, niza kleveta, laži i neistina koje su se i do sada pojavljivale.

Na upit je li dobila poziv od DORH-a, odgovorila je kako od DORH-a još nije dobila poziv, a kada ga dobije, kaže, javnost će to doznati. No, ponovila je da će se sigurno odazvati.

Također, zamolila je novinare da ne diraju njezinu privatnost ističući da su neki portali objavili fotografije njezine majke i djece. "Ja sam izabrala javni poziv, ali molim vas da se u moju obitelji ne dira jer proživljavaju teške trenutke", rekla je Merzel.

Novinari su pitali i člana Predsjedništva Zlatka Komadinu hoće li se raspravljati o slučaju Merzel. "Krivog ste našli. Danima sam u snijegu i ledu sa službama u Gorskom kotaru. Potpuno sam van događaja. Vidjet ću da li će o tome biti riječi na sjednici", rekao je Komadina. "Mislim da svatko mora raditi svoj posao pošteno i odgovorno", naveo je Komadina, a na pitanje je li SDP u krizi zbog afera Šegon i Merzel, Komadina je odgovorio kako je SDP nešto više od zbira pojedinaca. Prema tome, SDP nije u krizi niti će biti u krizi, zaključio je Komadina.

Sjednica Predsjedništva SDP-a je kasnila zbog toga što je premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović popodne obišao područje Gorskog kotara u kojem je proglašeno stanje elementarne nepogode

Komentirajte prvi

New Report

Close