Mercator dogovorio zakup s Pevecom za Getro Novi Zagreb

Autor: Marija Crnjak , 24. travanj 2013. u 13:23
Press foto

Sutra otvorenje trgovina JYSKA u Getro centrima Sesvete i Novom Zagrebu. Trgovina Peveca u Getro centru u Novom Zagrebu prostirat će se na 4.500 četvornih metara i svoja vrata otvara do jeseni.

U sklopu Getro centra u Sesvetama  i Novog Zagreba sutra se otvaraju trgovine JYSK-a, poznatog danskog trgovca namještajem. Suradnja Jyska i Mercatora Hrvatska, koji u vlasništvu ima i brend Getro, do sad je obuhvatila 12 trgovina JYSK-a diljem Hrvatske, a ponuda se može pronaći i u pojedinim Mercator centrima, ističu u Mercatoru. Također, upravo je potpisan i ugovor s tvrtkom Pevec koja će, uz JYSK,  čiji će se proizvodi također naći u Getro centru u Novom Zagrebu. Trgovina Peveca u Getro centru u Novom Zagrebu prostirat će se na 4.500 četvornih metara i svoja vrata otvara do jeseni. 

"Mercator Hrvatska odlučan je u strategiji da Getro trgovine postaju kvartovski centri koji će sadržavati komplementarnu ponudu, od prehrane preko tehničkog asortimana te vrta i okućnice, i na taj način građanima osigurati cjenovno pristupačnu kupnju za kućanstvo i dom na jednom mjestu.

Prema istraživanjima nezavisnog medija koji prati socijalnu košaricu trgovaca u Zagrebu, zagrebački Getro centri u travnju, ali i u prosjeku cijelu prošlu godinu, zauzimaju prvo mjesto po indeksu povoljnosti kupnje i takvu percepciju želimo osnažiti i proširiti za naše kupce u svim segmentima potreba za dom", kažu u Mercatoru te najavljuju nove akcije te suradnju s domaćim uzgajivačima mesa.

Komentirajte prvi

New Report

Close