MBA Croatia predavanje: Agrivi i Matija Žulj – svjetski prvaci u startupu

Autor: Sponzorirani članak , 10. prosinac 2014. u 09:29

Agrivi je prošli mjesec odnio pobjedu i prvu nagradu od 50,000 USD na World Startup Competition-u u Seoulu.

Trenutno najatraktivniji hrvatski startup, Agrivi i njegov pokretač Matija Žulj nakon uspješnog pohoda na svjetsko startup zlato u Južnoj Koreji održati će predavanje i sa okupljenima podijeliti svoja iskustva, saznanja i praktične savjete. Predavanje će se u organizaciji udruge MBA Croatia održati u 18h u utorak, 16. prosinca 2014., na adresi Nova Cesta 3-7 u Zagrebu.

Agrivi je prošli mjesec odnio pobjedu i prvu nagradu od 50,000 USD na World Startup Competition-u u Seoulu, gdje je sudjelovao kao hrvatski predstavnik nominiran od Ministarstva poduzetništva. To iznimno postignuće snažna je promocija za Agrivi, ali i za čitavu Hrvatsku, s obzirom da se radi o svjetskom natjecanju startup projekata na kojem su prisustvovali startup predstavnici 50-tak zemalja sa svih kontinenata.

Matija Žulj, osnivač i direktor tvrtke Agrivi, ispričat će svoju startup priču i kako je iz IT svijeta uskočio u svijet poljoprivrede. Također će podijeliti iskustva s internacionalnih tech konferencija i natjecanja, na koje izazove i prepreke je nailazio tijekom inicijalne faze stvaranja startupa, kako je uspio osigurati investicije za razvoj projekta i koji su mu daljnji planovi za razvoj projekta.

Nakon službenog dijela predavanja Matija Žulj će biti dostupan za razgovor te u malo manje formalnoj atmosferi odgovorati na sva pitanja o kojima nije bilo riječi na predavanju. Ovo predavanje je iznimno korisno za vlasnike startupa, voditelje projekta, osobe sa dobrim idejama ili jednostavno one koji žele čuti nekoliko primjera te razmijeniti iskustva sa osobama sličnog profila.

Predavanje će se održati u prostorijama HGK u Zagrebu, Nova Cesta 3-7, sa početkom u 18h, a detaljne informacije o samom predavanju dostupne su na Facebook stranici.

Ulaznice su za članove udruge MBA Croatia besplatne, a u slobodnoj prodaji njihova je cijena 50 kn, te se mogu kupiti preko sustava Entrio klikom na link.

O predavaču:

Matija Žulj je osnivač i direktor startup tvrtke Agrivi. Tijekom karijere obavljao je različite uloge, započeo je 2006. kao konzultant za poslovnu inteligenciju u Adacti, zatim nastavlja kao IT manager u Renimu i onda prelazi u NTH Grupu na poziciju Digital Marketing Unit Managera gdje 2012. postaje CEO ClickAttack mobilne oglašivačke mreže, spin-off tvrtke unutar NTH grupacije. Sredinom 2013. godine pokreće vlastiti projekt s globalnom vizijom – Agrivi.

2007. godine diplomirao je računarstvo na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, a 2009. godine je završio MBA studij na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Po završetku MBA studija, 2009. godine pokreće Udrugu MBA Croatia s ciljem povezivanja svih MBA-ovaca u Hrvatskoj i promicanja cjeloživotnog obrazovanja i postaje prvi predsjednik Udruge.

O udruzi:

MBA Croatia je udruženje polaznika i diplomanata MBA studija u Republici Hrvatskoj. Djelatnost Udruge je okupljanje i suradnja studenata na MBA studijima u zemlji i inozemstvu, organizacija predavanja i seminara, povećanje poznatosti prednosti studija MBA, povezivanje MBA studenata i diplomanata u poslovnim i društvenim aktivnostima.

Kontakt za informacije:

Goran Marinov

e-mail: goran.marinov@mba-croatia.com

New Report

Close