Matković Čondiću: Visili ste iz stražnjice Ive Sanadera!

Autor: Agencija VLM , 31. siječanj 2013. u 12:31
Josip Matković (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL)

Danijel Srb, predsjednik stranke smijenio je Josipa Matkovića, raspustio splitsko-dalmatinski županijski odbor stranke i postavio povjerenika Mirka Čondića.

Burno je u splitsko-dalmatinskom HSP-u. Nakon što je vodstvo podružnice, na čelu s Josipom Matkovićem podržalo izbačenog počasnog predsjednika Ante Đapića, predsjednik starnke Danijel Srb hitno je raspustio županijski odbor i postavio povjerenika Mirka Čondića koji je u četvrtak o tome pokušao informirati javnost na konferenciji za novinare. No, na presicu je došao i smijenjeni Matković i sjeo za stol sa izlagačima.

Čondić ga je pozvao da se udalji iz stranačkih prostorija, a Matković mu je odgovorio kako raspuštanje odbora nije statutarno te da ima pravo sjediti tu.

– Vi ste agent HDZ-a! Nisam vidio da netko visi iz guzice Ivi Sanaderu kao vi na prosvjedima na splitskoj rivi. Tada ste lagali 100.000 ljudi, a danas lažete medije – rekao mu je Matković.

Čondić je rekao kako većina splitsko-dalmatinskih hsp-ovaca bezrezervno podržava Danijela Srba i raspuštanje odbora koji je stao uz Đapića.

Uslijedile su međusobne optužbe i uvrede. Matković je Čondiću poručio da je u HSP-u 10 mjeseci dok je on član stranke 21 godinu. Svađa je potrajala oko 20 minuta, prštale su uvrede te su se optuživali međusobno da su lažljivci.

Čondić je Matkoviću poručio da će uskoro sve uvrede morati ponoviti pred pravosudnim tijelima.

Komentirajte prvi

New Report

Close