Mariću dosta šutnje: ‘Maras je prevršio je svaku mjeru!’

Autor: Poslovni.hr , 18. listopad 2017. u 11:02
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Ministar financija Zdravko Marić komentirao je Marasov ‘napad’ na njega u Saboru.

U Saboru je danas SDP-ov Gordan Maras rekao da ima dokaz da je Vijeće za financijsku stabilnost upozoravalo ministra financija Zdravka Marića na preveliku izloženost Agrokora.

Na te je optužbe odgovorio sam ministar.

"Vidjet ćete prezentaciju, ja isto imam taj dokaz. Nije to specijalan dokaz, to je prezentacija. Isto stoji u prezentaciji za 2015. i 2016. To nije tijelo koje nalaže bilo kojoj instituciji, odnosno regulatorima da nešto čine. Naprotiv, regulatori čine to Vijeće. Ne vidim koja je poanta tih upozorenja. Nikad se na tom Vijeću ne spominju pojedini primjeri. Inače što se tiče njegovih istupa gospodina Marasa, mislim da je prevršio svaku mjeru. I u javnosti govori o tome, radi se o javnom blaćenju i obezvređivanju mene osobno. Razmislit ću o konkretnim aktivnostima. Mislim da je prevršio svaku mjeru. Neću s njim polemizirati. U Saboru sam mu već nekoliko puta argumentirano odgovorio. Razumijem što je politička arena, ali ovo je značajno ispod pojasa", rekao je Marić, a prenosi N1.

Komentari (8)
Pogledajte sve

Buhtla je legenda, bezveznjak općeg smjera, kavu nije zaradio u životu, ali je faca među ovcama! Tko mu uopće pridaje pozornost!?

Žaruljoglavi koji nema jednog dana staža izvan partije a najveći je ekonomski stručnjak. O Mariću bi se isto dalo komentirati s obzirom da je bio dio priče, ali za Marasa je profesor… Uostalom, Marić nema ništa manju odgovornost od Marasa za događanja u Agrokoru, skupa sa svim politikama u zadnjih 20ak godina.

O Marasu ne treba trositi rjeci, no ovo sto je rekao je tocno. Mogli su vrlo jednostavno poslati Marica koji je Radio u Agrokoru da provjeri izvjesca, napravio bi to brze i jeftinije od nekog stranog revizora ako je toliko dobar i zna svoj posao kako se postavlja. Ovako je Maric sjajan a o mjesti gdje je dugo godina Radio nema pojma i o nicem nije znao niti utjecao. To naravno samo u HRV prolazi.

Trebalo je 6 mjeseci, timu od 60-tak strucnih ljudi, da utvrdi stanje financija u Agrokoru, trebati ce jos godine sudjenja da sve vidi tko je sto radio, a prema Marasu Maric je sveeee znao. Ili je covjek genije kakvog svijet nije dosada vidio, ili Maras prica totalne gluposti…

New Report

Close