Raspisan javni natječaj za 108 novih službenika

Foto: Pixsell Foto: Pixsell

Potreba za novim službenicima još je, dakle, veća u Ministarstvu regionalnog razvoja i EU fondova, a od 63 oglašena radna mjesta uglavnom se radi o poslovima vezanim uz EU fondove i programe...

Ministri Goran Marić i Gabrijela Žalac "gladni" su za novim službenicima - objavili su javni natječaj za zapošljavanje njih ukupno 108.

Ministarstvu državne imovine nedostaje tako 45 djelatnika, a premda je u najavama daljnjeg rada za svoj resor ministar Marić posebno naglašavao povećane aktivnosti na stavljanju u funkciju i prodaju nekretnina, najveći broj radnih mjesta koje kani popuniti je u sektoru investicijskih projekata, pravnih poslova i u područnim jedinicama, te u sektoru za planiranje i upravljanje projektima.

Nekretninski sektor ojačat će se s novih četvero djelatnika, s tim da je upravljanje nekretninama u operativnom smislu ranije preneseno na tvrtku Državne nekretnine, koja također ima otvoren natječaj za nove djelatnike. Potreba za novim službenicima još je, dakle, veća u Ministarstvu regionalnog razvoja i EU fondova, a od 63 oglašena radna mjesta uglavnom se radi o poslovima vezanim uz EU fondove i programe, pa je i u pravilu uvjet za kandidate da, uz potrebnu diplomu, imaju završene programe izobrazbe vezane uz strukturne i investicijske fondove. Natječaji su otvoreni dva tjedna, a stručni suradnici i savjetnici zapošljavat će se na neodređeno.

Komentari (4)
 • Twixer
  Twixer 23:13 30.6.2017.

  U bogatim zemljama narod kontrolira birokraciju, u siromasnim birokracija kontrolira narod.

  HDZ radi ono u cemu je HDZ najbolji: uhljebljivanje. Nista novo.

 • JosefBeuys
  JosefBeuys 21:26 30.6.2017.

  Jesmo, u plusi smo. Svakom zaposlenom 85% plaće plaća EU.

 • fico7489
  fico7489 18:25 30.6.2017.

  uglavnom se radi o poslovima vezanim uz EU fondove i programe…I onda nam pričaju da smo povukli više nego uplatili a troškovi uhljeba koji rade isključivo za eu fondove ima bar 100 000 po svim gradovima, općinama, agencijama, ministarstvima i ostalim organizacijama ako se to sve uračuna njihove plače, troškovi, najam, automobili itd. nema šanse da smo u plusu, ali vi samo vjerujte da jesmo…

Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve