Maras odgovarao na Facebook i Twitter pitanja čitatelja Poslovnog dnevnika

Autor: Poslovni dnevnik , 14. ožujak 2014. u 17:18
Gordan Maras. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Ministar Maras odgovarao je na pitanja čitatelja Poslovnog dnevnika, prikupljena na društvenim mrežama Facebooku i Twitteru.

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras odgovarao je danas u „Styriji“ na pitanja čitatelja Poslovnog dnevnika, prikupljena na društvenim mrežama Facebooku i Twitteru. 

Najveći broj pitanja na  koja je ministar odgovarao odnosio se na to kako pomoći malom i srednjem poduzetništvu.

Ministar Maras osvrnuo se i na projekt Poslovni uzlet  koji nije zamišljen kao projekt pukog nagrađivanja najboljih, već je osmišljen tako da omogući poduzetnicima stjecanje dodatnih znanja i usvajanje poslovnih alata.

„ Projekt prvenstveno ima edukativni karakter, a on će se ostvariti kroz niz seminara i edukacija u suradnji s akademskim i edukacijskim partnerima. Isto tako, naši partneri, Poslovni Dnevnik i Ministarstvo poduzetništva i obrta kao glavni partner suorganizator projekta, pripremili su niz edukativnih materijala za poslovnu zajednicu. Projekt uključuje i održavanje četiri manifestacije seminarsko-edukativnog karaktera na kojima će poduzetnici, osim mogućnosti dodatne edukacije, imati i priliku ostvariti međusobni kontakt.. , a u sklopu Poslovnog uzleta biti će organizirano i Nacionalno Savjetovanje o gospodarstvu ( NASA), čiji je MINPO nositelj događanja. Ovim ćemo projektom potaknuti poduzetnike na još bolje poslovanje i stvoriti pozitivnu klimu u hrvatskom poduzetništvu", istaknuo je u odgovorima čitateljima Poslovnog dnevnika i njegova online izdanja Poslovni.hr ministar Maras.

Cjelokupni intervju s ministrom poduzetništva i obrta već u ponedjeljak možete pogledati na portalu poslovni.hr, kao i na drugim web platformama Styrije, Vlade RH i Ministarstva poduzetništva i obrta. 

Komentirajte prvi

New Report

Close