Manifestacija Gourmet Varaždin – vino i hrana naših najboljih restorana

Autor: Poslovni.hr , 22. svibanj 2015. u 12:25
Thinkstock

U sklopu Gourmeta bit će održan osmi po redu Varaždinski sejem na kojem će se predstaviti domaći, autohtoni proizvođači hrane i pića.

Na Kapucinskom trgu u Varaždinu dana 29. i 30. svibnja održat će se eno gastronomska manifestacija Gourmet Varaždin koju organiziraju Grad Varaždin, Varaždinska županija i Gradska tržnica Varaždin, najavljeno je na konferenciji za novinare u salonu Gradske vijećnice. Na manifestaciji će se predstaviti najbolji restorani i vinari varaždinske i međimurske županije – Hrvatskog sjevera, rekao je Predrag Ciglar, direktor Gradske tržnice. U sklopu Gourmeta bit će održan osmi po redu Varaždinski sejem na kojem će se predstaviti domaći, autohtoni proizvođači hrane i pića. Cilj je uz što veći broj turista predstaviti ugostiteljske objekte koji će prikazati svoje proizvode.

Posjetitelje očekuje sedamdesetak izlagača uz bogat kulturno-zabavni program i gastro show te predstavljanje udruga uz degustacije. Damir Crleni,zlatni kuhar, rekao je kako je ovo sjajna prilika da se upoznaju kuhari i restorani kroz kvalitetnu ponudu, dok su Elizabeta Dolenec i Branka Tropp iz Turističke zajednice Varaždin nadodale kako se radi o velikoj vrijednosti održavanja manifestacije, a očekuje se i dolazak grupa iz cijele Hrvatske i Slovenije. Gradonačelnik Goran Habuš istaknuo je kako su građani dobro prihvatili ovu manifestaciju koja je ove godine nadograđena uz mnogo dobre zabave. Pozvao je sve Varaždinke i Varaždince te ljude dobre volje da se priključe. Cijena ulaznice za za subotnji termin od 17 do 21 sat je 30 kuna i uključuje razne degustacije, a moći će se kupiti na ulaz

Komentirajte prvi

New Report

Close