Makarska rivijera u sezonu s milijunskim ulaganjima

Autor: Poslovni dnevnik , 02. veljača 2016. u 21:59
Podgora: U hotele 75 milijuna kuna/I. Čagalj/PIXSELL

Najveća investicija je u hotelski kompleks Romana u Makarskoj: 120 mil. kn.

Zagreb Makarska rivijera u sezonu ulazi sa značajnim ulaganjima u hotele. Najveća investicija je u hotelski kompleks Romana u Makarskoj. U prvu fazu izgradnje apartmana, za ovo ljeto već ugovorenih s jednom norveškom turističkom agencijom te plažnog objekta s dodatnim sadržajima, ulaže se 120 milijuna kuna.

Budući hotel Romana s četiri zvjezdice koji bi u potpunosti trebao biti završen do ljeta 2017. godine, imat će 200 soba i 20-ak apartmana. Rekonstrukcija hotela Slavija i izgradnja novih kapaciteta te uređenje fasade i ugradnja solarnih kolektora hotela Horizont koštat će Hotele Baška Voda 54,5 milijuna kuna, a bivši Hoteli Podgora koji će poslovati s novim imenom Medora Auri imat će 313 smještajnih jedinica uključujući obiteljske sobe i luksuzne apartmane.

U radove spajanje i uređenje hotela Minerva i lani obnovljenog hotela Mediteran koji će od ovoga ljeta biti jedan odmorišni kompleks, ulaže se 75 milijuna kuna. Ulaže se i u izgradnju podzemne garaže hotela Dalmacija s 88 parkirališnih mjesta te uređenje društvenih i gospodarskih prostora hotela Meteor koji će primiti prve goste već u ožujku te u hotel Rivijera. U Makarskoj se u nadogradnju novih 16 smještajnih jedinica hotela Park ulaže 7,5 milijuna kuna, a radovi bi trebali okončati do polovice travnja. 

Komentirajte prvi

New Report

Close