Maistrini hoteli na listi najboljih hotela prema TripAdwisoru

Autor: Poslovni.hr , 18. siječanj 2013. u 13:18
Hotel Monte Mulini

TripAdvisor najveća je svjetska mrežna zajednica putnika koja na globalnoj razini broji više od 60 milijuna posjetitelja godišnje i više od 75 milijuna kritika i mišljenja.

TripAdvisor, najveći svjetski internetski portal za putovanja, objavio je popis hotela koji su osvojili nagradu Travelers' Choice u 2013. godini. Među najboljih 25 hotela u Hrvatskoj proglašeni su Maistrini hoteli Monte Mulini, Lone i Istra, priopćeno je iz Maistre.

Ovo je već jedanaesta godina kako TripAdvisor dodjeljuje Travelers' Choice nagrade najboljim turističkim objektima u svijetu. U ovogodišnjem glasovanju obuhvaćeno je više od 650 000 hotela, a nagrađeno je više od šest tisuća smještajnih objekata iz osamdeset i dvije države i devet regija. Pobjednici se biraju prema kategorijama „Najbolji hoteli“, „Najluksuzniji smještaj“, „Najpovoljnija ponuda“, „Najbolja usluga“, „Najbolji mali hoteli“ i „Najbolji pansioni i odmorišta“ temeljem milijuna komentara, ocjena i mišljenja prikupljenih u jednogodišnjem razdoblju od putnika iz cijelog svijeta.

„TripAdvisor još jednom sa zadovoljstvom objavljuje popis najboljih smještaja sastavljen u skladu s ocjenama koje su dali oni čije je mišljenje najvažnije: gosti“, objašnjava Barbara Messing, direktorica Marketinga TripAdvisora. „Upravo su mišljenja milijuna putnika ono što ove nagrade čini posebnima, budući da pomažu drugima saznati za hotele koji su omiljeni među putnicima – u svim cjenovnim kategorijama i svim krajevima svijeta“.

Hotel Lone i Istra proglašeni su među 25 najboljih hotela u Hrvatskoj u kategoriji „Najbolji hoteli“ dok je  Monte Mulini proglašen jednim od najboljih u kategorijama „Najbolji hoteli“, „Najluksuzniji smještaj“ i „Najbolja usluga“. „…Boravak je bio besprijekoran, soba je bila prostrana i bez mane s pogledom na prekrasnu luku. Osoblje hotela bilo je jako ljubazno, profesionalno, uslužno i pristupačno… Jeli smo u restoranu Wine Vault zadnje večeri boravka kada je bila naša godišnjica braka: hrana je bila jako fina, karta vina beskonačna (doslovce!), a osoblje uslužno i na raspolaganju, ali ne i prenapadno“, komentar je gosta iz  Brightona (UK) na TripAdvisoru koji je nedavno odsjeo u hotelu Monte Mulini.

TripAdvisor najveća je svjetska mrežna zajednica putnika koja na globalnoj razini broji više od 60 milijuna posjetitelja godišnje i više od 75 milijuna kritika i mišljenja. 

Komentirajte prvi

New Report

Close