Maistrin Loneu titula najboljeg kongresnog hotela u Europi

Autor: Poslovni.hr , 20. studeni 2012. u 12:56
Hotel Lone

Program nagrađivanja International Hotel Awards provodi se s ciljem prepoznavanja, isticanja i nagrađivanja izvrsnosti u globalnoj industriji turizma.

International Hotel Awards proglasio je Maistrin hotel Lone u Rovinju najboljim kongresnim hotelom s pet zvjezdica u Europi u 2012. godini, priopćeno je iz Maistre.

Program nagrađivanja International Hotel Awards provodi se s ciljem prepoznavanja, isticanja i nagrađivanja izvrsnosti u globalnoj industriji turizma. Razvio se iz programa duge tradicije International Property Awards (1994.), koji je smatran najistaknutijim sustavom nagrađivanja te vrste u rezidencijalnom i komercijalnom sektoru. Regije kojima se dodjeljuju nagrade su Amerike, Azijski Pacifik, Europa, Afrika, Arabija i Ujedinjeno Kraljevstvo.

Stuart Shield, predsjednik International Hotel Awardsa, je izjavio: „Hotelska industrija je nadasve kompetitivna, pa su razine stručnosti i kvalitete nužne za osvajanje ovih prestižnih priznanja, međunarodnih simbola za izvrsnost na razini pet zvjezdica, izuzetno visoke. Moje iskrene čestitke svim nacionalnim pobjednicima, a posebne čestitke kompanijama koje su se uspjele ovjenčati titulom World’s Best”.

Ocjenjivanje izvrsnosti prijavljenih hotela u programu nagrađivanja ocjenjuje iskusan tim stručnjaka iz svih područja hotelskog poslovanja. Osim kategorija kojima su obuhvaćene sve vrste i veličine hotela, nagrađuju se i najbolja arhitektonska rješenja, dizajn interijera, marketing i internetske stranice. Kao kriteriji u ocjenjivanju u kategoriji najboljeg kongresnog hotela, uzeti su u obzir, između ostalog, tehnička opremljenost i kvaliteta usluge te prilagođenost ostalih sadržaja hotela upravo ovom segmentu hotelske ponude. 

Komentirajte prvi

New Report

Close