Maistra otvorila obnovljeni Adriatic

Autor: Marija Crnjak , 06. srpanj 2015. u 22:01
Boutique hotel Adriatic u centru Rovinja ušao je u prvi tjedan poslovanja u novom ruhu

Planiraju uložiti još 1,4 mlrd. kn kako bi do 2017. više od 95% njihovih kapaciteta bilo na razini 4 i 5 zvjezdica.

Maistrin boutique hotel Adriatic u centru Rovinja ušao je u prvi tjedan poslovanja u novom ruhu, nakon obnove vrijedne 30 milijuna eura.

Riječ je o investiciji koja je bila posebno zahtjevna zbog toga jer je objekt spomenik kulture, tako da je pročelje zgrade zadržalo autentični izgled iz davne 1913. godine, dok se opsežnim intervencijama u unutrašnjosti proširila kvadratura i smanjio broj smještajnih jedinica s 27 na svega 18, ističu u Maistri. Inače, otkad je prodao duhanski biznis BAT-u početkom lipnja, Adris u svojoj marketinškoj strategiji sve veći naglasak stavlja na turistički dio poslovanja u koji kompanija i dalje ambiciozno ulagati.

 

3mlrd.

kuna dosad su uložene u Maistru

Tako je destinacijski menadžment naveden kao jedno od strateških područja u kojem svoju priliku mogu naći mladi pripravnici u trećem natječaju iz programa Budućnost u Adrisu koji je otvoren do 30. rujna. "Uz gotovo tri milijarde kuna koje su dosad uložene u Maistru, u idućem  razdoblju planiramo investirati dodatnih 1,4 milijarde kuna kako bi do 2017. godine više od 95 posto naših hotelskih kapaciteta bilo na razini četiri i pet zvjezdica. Samo ove godine investiramo više od 150 milijuna kuna, a najvažnije ulaganje odnosilo se upravo na rekonstrukciju hotela Adriatic", izjavio je Tomislav Popović, predsjednik Uprave Maistre i član Uprave Adris grupe, dodavši kako je otvorenjem hotela Adriatic zaposleno i 20 novih radnika.

I na ovom hotelskom projektu Maistra je angažirala domaće dizajnere, arhitektonski ured Studio 3LHD, Studio Franić/Šekoranja, grafička dizajnerica Lana Cavar osmislila je vizualni identitet, a dizajn uniformi Studio I-gle.  Interijerom hotela dominiraju umjetnička djela lokalnih i regionalnih umjetnika, dok se od dodatnih sadržaja u prizemlju hotela nalaze restoran Brasserie Adriatic s ponudom jela inspiriranim francuskom rivijerom i bar s najvećim izborom viskija u Hrvatskoj.

Komentirajte prvi

New Report

Close