m-Hypo Business bankarstvo u ponudi Hypo Alpe-Adria-Bank d.d.

Autor: Objava za medije , 16. listopad 2013. u 11:31
Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Upravljanje financijama putem mobilnog telefona i za pravne subjekte.

Hypo Alpe-Adria-Banka uvela je uslugu mobilnog bankarstva pod nazivom m-Hypo Business, koja poslovnim subjektima omogućuje brzo, sigurno i jednostavno upravljanje financijskim sredstvima na računima.

Usluga m-Hypo Business prilagođena je novijoj generaciji pametnih telefona, a podržava operativne sustave Android i iOS. Usluga omogućuje pregled detalja, prometa i stanja po svim računima i kreditnim karticama, pregled stanja odobrenih kredita, kreiranje i provođenje platnih naloga, plaćanje računa pomoću fotoaparata na mobilnom uređaju i na osnovi predložaka te autoriziranu komunikaciju s bankom kao i prikaz najbližih poslovnica i bankomata putem interaktivnih karata.

S ciljem dodatne zaštite poslovanja klijenata novost je i mogućnost korištenja tzv. 'Bijele liste' temeljem koje sustav kontrolira račune na koje korisnik odobrava sredstva. Preduvjet za korištenje ove funkcionalnosti je da klijent koristi HypoNet internetsko bankarstvo.

Uvođenjem usluge m-Hypo Business Hypo Alpe-Adria-Banka je proširila paletu usluga za poslovne subjekte te je svojim klijentima i iz ovog sektora ponudila sve popularniju uslugu mobilnog bankarstva. Cijena usluge m-Hypo Business ovisi o broju korisnika te je dostupna već od 15 kuna mjesečno za jednog korisnika, pa do 100 kuna mjesečno za više od 11 korisnika.

U sektoru poslovanja s pravnim osobama Hypo Alpe-Adria-Banka ima više od 20.000 klijenata, među kojima je i više od 16.000 korisnika HypoNet-a.

Komentirajte prvi

New Report

Close