Lovrić Merzel izbačena iz SDP-a

Autor: Poslovni.hr , 22. srpanj 2014. u 17:36
Photo: Nikola Cutuk/PIXSELL

Kako je nakon ostavke na sve stranačke dužnosti Lovrić Merzel samo običan član stranke, njezino izbacivanje može provesti i temeljni ogranak.

Marina Lovrić Merzel jednoglasno je isključena iz SDP-a, rezultat je današnjeg sastanka Gradskog odbora SDP-a Sisak na kojem je sudjelovalo 11 članova, piše Večernji list.

Gradski odbor sisačkog SDP-a na dnevnom redu sjednice imao je samo jednu točku – izbacivanje županice Lovrić Merzel iz SDP-a.

Kako je nakon ostavke na sve stranačke dužnosti Lovrić Merzel samo običan član stranke, njezino izbacivanje može provesti i temeljni ogranak.

Sjednica je sazvana jučer, što znači da je do odluke o njezinu izbacivanju dovelo zadnje proširenje istrage tj. optužbe o primanju mita od strane Željka Žužića, a središnjica je, očito, posao izbacivanja prepustila lokalnom ogranku, navodi Večernjak.

Cijeli tekst pročitajte ovdje.

Komentari (10)
Pogledajte sve

Ima takvih babaca još….mislim u Dubrovniku… Hoće li morat vratit ukradeno i platit kaznu? Isto pitanje vrijedi i za Kradana!

Mislim ovo je stvarno sramota da rezim zatvara ono najbolje i najpostenije u Rvata. Podhitno oslobodit Žarku Sekulić iz zatvora i stavit u EU parlament.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/245313/Default.aspx

niti izbacivanje sa ovog planeta, ne bi bilo dovoljna kazna za sve učinjeno, obzirom da je tzv.gospođa bila ugledni član kokošarske Bundeslige

Zar nije predsjednik SDP-a govorio da su oni potpuno drugačiji, da su oni za ostale mercedes, da oni nemaju u svojim redovima kriminala i korupcije?
Ili zato što svako malo izbace nekog korumpiranog iz partije misli da su zbog toga očišćeni od grijeha koje je dotični napravio??? [emo_zacudjen]

New Report

Close