Lidl traži zaposlenike za nekoliko radnih mjesta u Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 25. listopad 2015. u 11:28
Foto: Jens Kalaene/DPA/PIXSELL

U Zagrebu je trenutno u tijeku tradicionalni sajam poslova naziva, “Virtualni dani karijera i znanja”, koji traje do 28. listopada.

U Zagrebu je trenutno u tijeku tradicionalni sajam poslova naziva, "Virtualni dani karijera i znanja", koji traje do 28. listopada, a na njemu će se predstaviti istaknute tvrtke koje su u potrazi za novim zaposlenicima.

Kako smo već pisali, ovogodišnji virtualni sajam je u znaku generacije Y koja postaje sve dominantnija na tržištu rada. Naime, poslodavcima postaje sve veći izazov privući zaposlenike te generacije, motivirati ih te na kraju i zadržati u kompaniji.

Između ostalih, zaposlenike traži i kompanija Lidl i to za čak tri radna mjesta.

1. Prodavač u Osijeku (m/ž)

Neki od zadataka su rad na blagajni, slaganje i punjenje polica te održavanje čistoće u trgovini. Prekovremeni rad te rad blagdanima isplaćuje se sukladno zakonskim odredbama.

2. Referent u sektoru Nekretnina u Velikoj Gorici (m/ž)

Osoba je zadužena za vođenje i administraciju ponuda nekretnina, praćenje ugovornih obveza vezano za nekretnine te kontrola režija i komunalnih troškova nekretnina.

3. Zamjenik voditelja trgovine u Šibeniku (m/ž)

Osoba će biti zadužena za brigu o kupcima, imati će odgovornost za provođenje HACCP sustava te vođenje tima i motiviranje radnika.

 

Navedene oglase i kako se prijaviti, potražite ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close