Lidl donira pola milijuna kuna udrugama

Autor: Poslovni.hr , 11. veljača 2016. u 12:01
Foto: Lidl

Ono što je jedinstveno u ovom projektu je činjenica da naši zaposlenici imaju priliku aktivno sudjelovati u odabiru neprofitnih organizacija i udruga diljem Hrvatske.

Trgovački lanac Lidl Hrvatska treću godinu zaredom provodi donacijski program zaposlenika „Više za zajednicu!“ vrijedan pola milijuna kuna. Ovogodišnja tema programa su kultura i obrazovanje. Od ukupno 71 donaciju koju će Lidl donirati većina su obrazovne institucije, kulturno-umjetnička društva, udruge za promicanje kulture i obrazovanja. Obilježavanju početka događanja u osječkom Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića prisustvovali su predstavnici Lidla, zamjenik gradonačelnika Osijeka Vladimir Ham, voditeljica Ida Prester, predstavnici 15 doniranih udruga i institucija s područja Slavonije te Lidlovi zaposlenici koji su ih kandidirali i koji će imati priliku volontirati u udrugama.

„S ponosom možemo reći da smo izuzetno zadovoljni uspjehom našeg programa „Više za zajednicu!“ i upravo zbog pozitivnih reakcija lokalnih zajednica kojima smo dosada pomogli i ove godine smo odlučili nastaviti s donacijskim programom naših zaposlenika. Tvrtka Lidl Hrvatska kontinuirano provodi programe koji pomažu lokalnim zajednicama te time želimo iskazati dio zahvalnosti za naš rast i razvoj.

Ono što je jedinstveno u ovom projektu je činjenica da naši zaposlenici imaju priliku aktivno sudjelovati u odabiru neprofitnih organizacija i udruga diljem Hrvatske. “– poručili su iz Uprave Lidla Hrvatska. Obilježavanju početka programa u Osijeku prisustvovao je i zamjenik osječkog gradonačelnika Vladimir Ham, a predstavnici Lidla uručili su simbolične čekove – donacije 15 udruga i institucija slavonskog područja, dok su zahvalnice uručene Lidlovim zaposlenicima koji su te udruge predložili. Lidlovi zaposlenici koji su sudjelovali u programu „Više za zajednicu!“ predlažući udruge imat će priliku također volontirati u istima.

Komentirajte prvi

New Report

Close