Led na cestama od Zagorja do Dubrovnika

Autor: Poslovni dnevnik , 11. prosinac 2012. u 21:59
U Šibeniku se zaledila i voda u gradskoj fontani, a val hladnoće stigao je i do krajnjeg juga zemlja/Hrvoje Jelavić/PIXELL

Vozače HAK upozorava da na put ne kreću bez zimske opreme.

Kolnici su vlažni ili mokri, te skliski u većem dijelu zemlje, a zbog niskih temperatura moguća je poledica, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Zimski uvjeti proglašeni su na većini državnih i županijskih cesta u Gorskom kotaru, dijelu Like, Karlovačke, Zagrebačke i Krapinsko-zagorske županije, a od jutros i u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Magla, mjestimice vrlo gusta, smanjuje vidljivost u središnjoj Hrvatskoj. Vozače HAK upozorava da na put ne kreću bez zimske opreme. Od utorka u 4 sata ujutro samo za osobna vozila otvorena je dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, zbog bure, a obilazak za ostala vozila je cestama preko Gračaca i Zatona Obrovačkog. Na Jadranskoj magistrali između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina). U prekidu su trajektna linija na relaciji Sumartin-Makarska i katamaranska Ubli-Vela Luka-Hvar-Split.

Komentirajte prvi

New Report

Close